Kompatible webbrowsere | Adobe Stock

Adobe Stock-webstedet er kompatibelt med flere webbrowsere, herunder Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox og Safari.

Yderligere oplysninger

Adobe Stock-webstedet understøtter Internet Explorer 11 og nyere. Hvis du bruger en browser, der ikke er kompatibel eller har en ikke kompatibel version, vises der en meddelelse på Adobe Stock-webstedet om at bruge en kompatibel browser.