Kunne ikke offentliggøre på grund af fejl ved login

Problem

Når du prøver at udgive til Adobe Stock eller et andet socialt medie som f.eks. YouTube, Facebook, Vimeo, Twitter, Stock og Behance, vises fejlen Ikke logget på

Dette problem opstår uafhængigt af status for login i indstillinger for eksport eller deling.

Alternativ løsning

Med henblik på udgivelse til destinationer som YouTube, Facebook, Vimeo, Twitter, Stock og Behance gemmer Adobe dine legitimationsoplysninger som tokens i Hovednøglering (Mac) eller Legitimationsstyring (Windows).

For at bevare din login-tilstand skal du gøre følgende:

På Mac

1. Gå til Programmer > Hjælpeprogrammer > Hovednøglering.

2. Søg efter adgangskoder, der starter med com.adobe.publish.token.

Bemærk:

Hver udgivelsesdestination slutter med en forkortelse i slutningen af navnet. Legitimationsoplysningerne til YouTube er således gemt som com.adobe.publish.token.ytb3.

3. Højreklik på det token, som ikke har bevaret sin login-tilstand, og vælg Slet i genvejsmenuen.

4. Afslut Hovednøglering.

5. Genstart Adobe-appen, og log på udgivelsesdestinationen.

På Windows

1. Start > Kontrolpanel > Brugerkonti > Legitimationsstyring.

2. Skift til fanen Windows-legitimationsoplysninger.

3. Søg efter adgangskoder, der starter med com.adobe.publish.token.

Bemærk:

Hver udgivelsesdestination slutter med en forkortelse i slutningen af navnet. Legitimationsoplysningerne til YouTube er således gemt som com.adobe.publish.token.ytb3.

4. Vælg den krævede token, som ikke har bevaret sin login-tilstand, og udvid den. Klik på Fjern.

Bemærk:

Visse destinationer har flere tokens. For en given destination skal du sørge for at fjerne alle tilknyttede tokens.

5. Afslut Legitimationsstyring.

6. Genstart Adobe-appen, og log på udgivelsesdestinationen.

Adobe

Få hjælp hurtigere og nemmere

Ny bruger?