Ohjeet Digital Editions -ohjelman lataamiseen ja asentamiseen Windows 10-, 8-, 7- tai XP -versioon.

1. Siirry osoitteeseen https://www.adobe.com/fi/solutions/ebook/digital-editions/download.html ja valitse Lataa Digital Edition 4.5.2 Windows (8,24 Mt).

2. Tallenna asennusohjelma ja aloita asennus valitsemalla Tallenna tiedosto.

Tiedoston lataus -valintaikkuna

5. Lue Käyttöoikeussopimus, lisää valintamerkki valintaruutuun ja napsauta Seuraava.

Käyttöoikeussopimus

6. Valitse haluamasi vaihtoehdot ja asenna ohjelmisto napsauttamalla Seuraava.

Asennuksen mukautus -näkymä
Asennuksen edistyminen -näkymä

8. Kun asennus on päättynyt, valitse Sulje.

Asennus on valmis -näkymä

9. Käynnistä sovellus valitsemalla Käynnistä > Kaikki ohjelmat > Adobe Digital Editions.

Käynnistysvalikkonäkymä