Ohjelmiston lataaminen

Adobe Digital Editions 4.0:n voi asentaa Mac OS X -käyttöjärjestelmään seuraavasti:

1. Napsauta Download-välilehteä. Näkyviin tulee Adobe Digital Editions -ohjelman lataussivu.

2. Napsauta Lataa Digital Edition 4.0 Macintosh (18.7 MB)

ADE_4.0_Installer.exe-tiedosto latautuu tietokoneellesi.

Step text
  3. Käynnistä asennus kaksoisnapsauttamalla tietokoneellasi olevaa ADE_4.0_Installer.exe-tiedostoa.

4. Aloita asennusprosessi valitsemalla Jatka.

Napsauta Jatka
  5. Valitse asemalta kohde, johon haluat asentaa Adobe Digital Editions -ohjelman.  Digital Editions -ohjelman voi asentaa ainoastaan samalle asemalle kuin mille Mac OS on asennettu.  Kun kohde on valittu, valitse Jatka.

Valitse kohde
  6. Käynnistä asennus valitsemalla Asenna.

Napsauta Asenna
  7. Mac OS X pyytää sinua vahvistamaan asennuksen. Vahvista asennus antamalla järjestelmänvalvojan käyttäjänimi ja salasana.

Syötä järjestelmänvalvojan tiedot
  8. Kun asennus on päättynyt, valitse Sulje.

Valitse Sulje

Lisätietoja

Jos asennuksessa on ongelmia, katso Adobe Digital Editions -ohjelmiston asennus ei onnistu.