Yksi tai useampi seuraava ongelma esiintyy Edge Animate CC:ssä, versio 3.0:

• Käynnistettäessä avautuu aloitussivun sijasta tyhjä ruutu, jossa on vain ylämenu.
  • Dokumenttia luodessa (Tiedosto > Uusi) tai olemassa olevaa dokumenttia avattaessa pääikkuna ja taittopöytä eivät tule näkyviin. Sen sijaan tulee tyhjä ruutu.
  • Kun julkaiset sisältöä, tuloste on tyhjä.
  • Aikajanan käsittely tai mikä tahansa toimenpide aiheuttaa virheen:
timeline_error

Ratkaisu

1. Sulje Edge Animate.

2. Avaa hosts-tiedosto tekstieditorissa ja lisää seuraava rivi:

127.0.0.1 localhost

Löydät hosts-tiedoston seuraavista sijainneista:

• Mac OS X - /etc/hosts
    • Win - %systemroot%\system32\drivers\etc\hosts

Huomautus:

Jos muokkaat tiedostoa Windowsissa Notepadilla, varmista, että käynnistät Notepadin järjestelmänvalvojana, niin että voit tallentaa tiedoston.

Jos ylläoleva rivi on jo olemassa hosts-tiedostossa, varmista, että se ei ole asetettu kommentiksi.

3. Tallenna tiedosto. Varmista, että tiedostonimen tunniste ei muutu tallennettaessa.

4. Käynnistä tietokone uudelleen, jotta hosts-tiedoston muutokset otetaan käyttöön.

5. Käynnistä Edge Animate.

Lisätietoja

Ongelman syynä on silmukkaosoitteen haun epäonnistuminen.