Seuraavat Edge Animate 5.0 -versioon (julkaistu lokakuussa 2014) raportoidut ongelmat on korjattu 2014.1.1 -päivityksessä (tunnettu myös 5.0.1 -päivityksenä).

1. Kun säädät Elementit-paneelin kerrosten järjestystä tai peruutat avainruutuja, tulee virheviestejä.

2. OAM -tiedostot Adobe Musessa: Edge Animaten vieritysefektien asetukset eivät toimi.

(Ennen seuraavaa Muse-päivitystä saatat joutua Edge Animaten kompositioissa laittamaan AutoPlayn pois päältä ennenkuin julkaiset OAM-tiedoston.)

3. Ongelmia stop-, play- ja playreverse-komennoissa, kun ne on lisätty ensimmäiseen kehykseen.

4. Korjauksia audio-/videotoistoon iOS-laitteilla.

5. Äänen hallintasäätimet eivät näy kun AutoPlay on pois päältä

6. Animaatioita toistettaessa Edge Animate ei alkuaseta kaikkia elementtejä. Myös leikatut tiedostot säilyvät näytöllä eivätkä nollaudu.

7. Kun käytetään bindTriggerActionia, vain viimeisin rekisteröity Action laukeaa. Odotettu toiminta: kaikkien symboliin liitettyjen Actioneiden on lauettava.

8. Kun Edge Animatessa avataan HTM-tiedostoja, syntyy virheviesti. Tätä ongelmaa ei esiinny HTML-tiedostojen kanssa.

9. Julkaistu HTML-tiedosto ei lataudu selaimessa. Jos poistetaan ”use strict;edge.js-tiedostosta, lataus toimii tarkoitetulla tavalla.

10. TextShadow ja LineHeight
    toimivat väärin.

11. Tiettyjä sommitelmia päivitettäessä syntyy väärä syntaksi.

12. Uusi suorituspalvelu on tarkempi tilanteessa, jossa on sidoksia olemattomaan symboli-ilmentymään. Kun Edge Animate 5.0:ssa avataan projekteja, joissa on olemattomia symboleja, syntyy virheviesti.

13. Odottamaton toiminta kun yritetään vaihdella Näyttöä käyttäen vuorotellen asentoja On, Off ja Always On.

14. Kosmeettisia ongelmia, kun on valittu Playback ja vuorotellaan tiloja Play/Pause.

15. Edgen sovellusliittymän removeClass-toiminto poistaa vain yhden luokan kerrallaan, kun taas sama toiminto jQueryssä voi poistaa useita luokkia kerrallaan. Myöskään addClass ei toimi odotusten mukaan.

16. Lisätty puuttuva sovellusliittymä symbolille getSymbolTypeName, ja seek

17. Mukautetut fontit eivät toimi kun käytetään upotettua koodia CSS:n sijasta.

18. Korjauksia createSymbolChild, createChildSymbol, deleteSymbol ja getChildSymbols -sovellusliittymissä.

19. Apuviivoja ei poisteta, kun ne palautetaan viivaimeen.

20. Korjauksia bind ja unBind -sovellusliitännöissä ilman jQueryä. Korjauksia ominaisuuksien väliarvoissa joissain opasiteettiarvon erityistapauksissa.