Ongelma: Edge Animate jumiutuu käytettäessä verkon palomuurin takana

Edge Animate CC:n versiot 2.0.0.250 ja 2.0.1.268 saattavat ajoittain jumiutua käytettäessä niitä verkon palomuurin takana.

Ratkaisu

Määritä välipalvelimen asetukset siten, että ne vastaavat palomuurisi välipalvelinasetuksia.

Määrittele välipalvelimen asetukset

Jos tietokone on palomuurin takana, sille on määriteltynä välipalvelinasetus ja välipalvelimen porttiasetus. Tämä asetus mahdollistaa tietokoneen pääsyn internetiin palomuurin läpi. Alla olevat ohjeet viittaavat välipalvelimen asetusarvoon termillä välipalvelin ja tämän palvelimen portin numeron asetusarvoon termillä palvelinportti.

Mac OS:

1. Avaa Pääte-ikkuna.
  2. Valitse Finderissa Siirry > Siirry kansioon.
  3. Kirjoita valintaikkunassa:/etc
  4. Jos on olemassa tiedosto launchd.conf, muuta sitä tekstieditorilla.Sinulta pyydetään pääkäyttäjän tai järjestelmänvalvojan salasanaa.Muussa tapauksessa luo tiedosto erilliseen kansioon ja kopioi se takaisin vaihe 6:n jälkeen.
  5. Lisää launchd.conf -tiedostoon seuraava rivi:

setenv http_proxy välipalvelin:palvelinportti

Katso välipalvelimen ja sen portin asetusarvoista lisätietoja alempaa kappaleesta: ”Etsi välityspalvelimen asetukset”.
  6. Tallenna tiedosto.
  7. Käynnistä tietokone uudelleen.

Windows:

1. Avaa Resurssienhallinta.
  2. Napsauta kakkospainikkeella Tietokone ja valitse Ominaisuudet.
  3. Valitse Lisäasetukset -välilehti.
  4. Napsauta Ympäristömuuttujat.
  5. Valitse asetettavaksi joko Käyttäjän muuttuja (vain kyseisen käyttäjän tili) tai Järjestelmämuuttuja (kaikille paikallisen koneen tileille):
    1. Napsauta Uusi.
    2. Muuttujan nimi: http_proxy
      Muuttujan arvo: välipalvelin:palvelinportti

Katso välipalvelimen ja sen portin asetusarvoista lisätietoja alempaa kappaleesta: ”Etsi välityspalvelimen asetukset”.

6. Valitse OK.
  7. Kirjaudu ulos tietokoneelta ja kirjaudu sitten takaisin sisään.

Etsi välityspalvelimen asetukset

Jos et ole saanut verkonvalvojaltasi HTTP-välityspalvelimen asetuksia, voit selvittää ne omalta koneeltasi.

Mac OS:

1. Avaa Järjestelmäasetukset ja napsauta Verkko.
  2. Valitse käyttämäsi verkkoliityntä.
  3. Valitse Lisävalinnat ruudun alaosasta.
  4. Valitse välilehti Välipalvelimet
  5. Valitse WWW-välipalvelin (HTTP).
  6. Proxyserver on palvelimen nimi ennen kaksoispistettä (:), ja proxyport on numero kaksoispisteen jälkeen

Windows:

1. Avaa Ohjauspaneeli ja valitse Internet-asetukset.
  2. Valitse Yhteydet-välilehti.
  3. Valitse Lähiverkon asetukset -painike paneelin alaosassa.
  4. Proxyserver on Osoite ja proxyport on Portti

Lisätietoja

Jos edellä kuvatut vaiheet eivät toimi, on mahdollista, että palomuurin sallittujen ip-osoitteiden luettelo ei ole asianmukaisesti ajan tasalla Adoben palvelimien suhteen. Katso oikea palvelinlista sivustolta Creative Suite Enterprise Deployment tai dokumentista Creative Cloud Network Endpoints .