Käynnistettäessä Edge Animate CC:tä (2014-versio), Aloitusnäyttöön tulee virheviesti.

Kun Edge Animate CC:tä (2014-versio) käynnistetään, Aloitusnäyttöön tulee seuraava virheviesti:

notfound error_animate

Virheviesti tulee myös pääikkunaan (Stage) uutta tiedostoa luotaessa (Tiedosto > Uusi).

stage

Lisätietoja

Edge Animate on sisäisesti kytketty TCP-porttiin 54321. Jos tätä porttia käyttää jo jokin muu sovellus, näet pääikkunassa yllämainitun virheviestin.

Ratkaisu

Varmista, että TCP-portti 54321 on Edge Animaten käytössä suorittamalla seuraavat toimenpiteet:

Windows:

1. Sulje Edge Animate.
  2. Tarkasta kaikki prosessit ja portit, jotka ovat parhaillaan tietokoneellasi käytössä. Käytä sitä varten TCPView-ohjelmaa. Lataa TCPView napsauttamalla tähän.
  3. Käynnistä TCPView. Lajittele porttinumeron mukaan ja katso, onko 54321 is listalla. Jos on, sulje porttia käyttävä ohjelma.
  4. Käynnistä Edge Animate uudelleen.

Mac:

1. Sulje Edge Animate.
  2. Selvitä, onko portti 54321 jonkin muun sovelluksen käytössä suorittamalla seuraava komento Pääte-ikkunassa:
  3. lsof –n | grep 54321 | awk ‘{print $2}’

Jos jokin toinen sovellus käyttää 54321-porttia, tämä komento ilmoittaa ko. sovelluksen prosessitunnuksen. Merkitse prosessitunnus muistiin.

4. Selvitä porttia käyttävä prosessi suorittamalla seuraava komento Pääte-ikkunassa:
  5. ps <edellisessä vaiheessa saatu prosessitunnus>

6. Sulje tai lopeta komennon ilmoittama prosessi.
  7. Käynnistä Edge Animate uudelleen.