Vioittuneet asetusarvotiedostot saattavat aiheuttaa kaatumisia, virheitä ja muuta odottamatonta käyttäytymistä Edge Animatessa. Noudata seuraavia ohjeita palauttaaksesi asetukset oletusarvoihinsa.

Windows-käyttäjät: Jotkin alla esitetyt toimenpiteet edellyttävät pääsyä piilotettuihin tiedostoihin. Windows ei oletusarvoisesti näytä piilotettuja kansioita. Ohjeet piilotettujen kansioiden näyttämiseen ovat artikkelissa Piilotettujen tiedostojen, kansioiden ja tiedostonimen tunnisteiden näyttäminen | Windows Vista, Windows 7.

Mac OS 10.7 ”Lion” -käyttäjät: Jotkin alla esitetyt toimenpiteet edellyttävät pääsyä käyttäjän Kirjasto-tiedostoon. Mac OS 10.7 -käyttöjärjestelmässä tämä tiedosto on piilotettu. Ohjeet piilotetun käyttäjäkirjastokansion avaamiseen on artikkelissa Piilotettujen käyttäjäkirjastotiedostojen käyttäminen | Mac OS 10.7 Lion.

Poista olemassaolevat asetukset

1. Lopeta Edge Animate.

2. Tee jokin seuraavista toimista:

• Mac OS: Siirry Finderissa hakemistoon /Käyttäjät/käyttäjänimi/Kirjasto/Preferences/Adobe.
    • Windows: Siiry Windowsin Resurssienhallinnassa hakemistoon C:\Users\käyttäjänimi\AppData\Roaming\Adobe.
  3. Nimeä Edge Animate -kansio uudelleen, esimerkiksi Vanha Edge Animate.

Yritä aiheuttaa ongelma uudelleen

Kun olet poistanut olemassolevat asetukset, käynnistä Edge Animate uudelleen. Sovellus luo uudet asetusarvotiedostot käyttäen oletusarvoja.

Yritä sitten aiheuttaa uudelleen aikaisempi ongelma.

Jos ongelma ratkeaa, syynä olivat vioittuneet asetusarvot.

Jos ongelma esiintyy edelleen, asetusarvot eivät ollet syy, ja voit palauttaa edelliset asetukset.

Toimi seuraavasti edellisten asetusten palauttamiseksi:

1. Lopeta Edge Animate.

2. Poista uusien asetusten tiedosto ja palauta alkuperäinen nimi vanhalle tiedostolle.