InDesign Server -lisenssin aktivointiongelmien vianetsintä

Ongelman kuvaus

Kun InDesin-palvelin on käynnissä, käyttäjä saa virheilmoituksen ”Adobe InDesign Server -palvelinta ei ole lisensoitu asianmukaisesti ja se lopettaa toiminnan”.

Ratkaisu

1. Avaa komentokehote järjestelmänvalvojana ja siirry Adobe PRTK -kansioon.

2. Suorita seuraava komento prov.xml-tiedoston luomiseksi:

Windows:

adobe_prtk --tool=VolumeSerialize --generate --serial=1155-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX
    --leid=V7{}InDesignServer-15-Win-GM --regsuppress=ss
    .

Mac:

adobe_prtk --tool=VolumeSerialize --generate --serial=1155-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX
    --leid=V7{}InDesignServer-15-Mac-GM --regsuppress=ss
    .

Kun yllä oleva komentoa suoritetaan, seuraava viesti näkyy päätelaitteessa tai konsolissa:

Paluukoodi = 0.

Se luo prov.xml-tiedoston Adobe_prtk -tiedoston sijaintipaikkaan.

Huomaa: LEID on sen version mukainen, jota yrität asentaa. Katso neuvoa seuraavista eri Creative Cloud -versioiden LEID-tiedoista:

Creative Cloud
    leid=InDesignServer-CS7-Win-GM
    leid=InDesignServer-CS7-Mac-GM

Creative Cloud 2014
    leid=V7{}InDesignServer-10-Win-GMleid=V7{}InDesignServer-10-Mac-GM

Creative Cloud 2015
    leid=V7{}InDesignServer-11-Win-GM
    leid=V7{}InDesignServer-11-Mac-GM

Creative Cloud 2017
    leid=V7{}InDesignServer-12-Win-GM
    leid=V7{}InDesignServer-12-Mac-GM

Creative Cloud 2018
    leid=V7{}InDesignServer-13-Win-GM
    leid=V7{}InDesignServer-13-Mac-GM

Creative Cloud 2019
    leid=V7{}InDesignServer-14-Win-GM
    leid=V7{}InDesignServer-14-Mac-GM

Creative Cloud 2020
    leid=V7{}InDesignServer-15-Win-GM
    leid=V7{}InDesignServer-15-Mac-GM

3. Sen jälkeen kun prov.xml on luotu, suorita seuraava komento:

adobe_prtk --tool=VolumeSerialize

Se luo paluukoodin 0, ja nyt InDesign Server on lisensoitu.

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa