Käyttöopas Peruuta

VIP-ohjelmaopas: VIP Select

VIP-jäsenet voivat säästää vielä enemmän, kun he saavuttavat VIP Select ‑aseman hankkimalla vähintään 10 lisenssiä** tilauskauden aikana. Ne voivat säästää sen lisäksi ostamalla vähintään 50 tai 100 lisenssiä.

VIP-pyramidi

Alennustasot

VIP Select ‑aseman saavuttaminen tilaushistorian tarkastelun avulla

VIP Select ‑aseman saavuttaminen yhdellä hankinnalla

VIP-jäsenet, joilla on alle 10 lisenssiä, ovat automaattisesti oikeutettuja VIP Select ‑asemaan, kun he ostavat vähintään 10 lisenssiä. Tee vain tilaus minimilisenssimäärästä, niin jäsenyys päivitetään automaattisesti VIP Select ‑asemaan ja vastaaviin etuihin.

VIP Select ‑aseman saavuttaminen uusimisessa

Jos aiot tilata vähintään 10 lisenssiä tilauskauden aikana, voit olla oikeutettu VIP Select ‑asemaan automaattisella tilaushistorian tarkastelulla. Adobe laskee nykyisen tilauskauden aikana hankittujen lisenssien kokonaismäärän 31 päivää ennen vuosipäivää. Jos kokonaismäärä on enemmän kuin 10 lisenssiä, seuraavat tilaukset saavat alustavan VIP Select ‑alennustason riippumatta tilauksen koosta. Sitten tietenkin 50 ja 100 lisenssin kynnyksen saavuttaminen voi tuoda vieläkin suuremmat alennukset.

VIP Selectin laskenta-aikaväli

Huomautus:

**Koskee vain ehdot täyttäviä tilauslisenssejä. Kulutustarvikkeiden tai julkishallinnon Adobe Acrobat Sign Solutions ‑tilauksen tai Adobe Express for Educationin ostamista ei oteta huomioon VIP Select ‑tasojen tai jäsenen kolmivuotisen sitoumuksen lisenssien minimimäärän saavuttamisessa.

VIP Select ‑jäsenet ovat oikeutettuja kolmivuotiseen sitoumukseen

Kun organisaatio tai oppilaitos on oikeutettu VIP Select ‑asemaan, se voi saada määrätyn hinnan enintään kolmeksi vuodeksi, kun se sitoutuu yli 10 lisenssin hankintaan:

Pitkäjänteinen budjetointi ja monivuotiset säästöt – kaikille hankinnoille

VIP Select kolmivuotisella sitoumuksella mahdollistaa budjetoinnin useaksi vuodeksi samalla hinnalla* määrätylle lisenssimäärälle. Olet oikeutettu alennuksiin kaikista VIP-hankinnoista tilauskauden aikana (enintään kolmeksi vuodeksi kahden uusinnan avulla). Voit myös lisätä ylimääräisiä lisenssejä tai Sign-tapahtumia – mutta vain määrä, johon olet sitoutunut, tarvitsee säilyttää.

Lisäalennuksia kolmivuotisella sitoumuksella (kaupallisille ja julkisen hallinnon asiakkaille):

Lisäalennusten vertailu

Kaupalliset ja julkisen hallinnon asiakkaat: Sitoumus kolmeksi vuodeksi sisältää vielä suuremman alennuksen kuin yksivuotiset tilaukset. Kun VIP Select ‑jäsenet hyväksyvät kolmivuotisen sitoumuksen, heidän lisenssitasokseen muuttuu taso, jossa on lisäalennuksia.

Asiakaspäällikkö voi kertoa kunkin Adoben tuotteen erityisistä alennuksista ja näyttää, miten voit säästää suurempien lisenssimäärien avulla ja erityisesti kolmivuotisella sitoumuksella.

Huomautus:

Kulutustarvikkeiden tai julkishallinnon Adobe Acrobat Sign Solutions ‑tilauksen ostamista ei oteta huomioon VIP Select ‑tasojen tai jäsenen kolmivuotisen sitoumuksen lisenssien minimivaatimuksen saavuttamisessa. Acrobat Sign ‑tapahtumia voidaan kuitenkin lisätä jäsenyyteen nykyisellä 3 vuoden sitoumuksella ja hyödyntää määrättyä hinnastoa.

Vaiheet, joilla pääsee VIP Select ‑asemaan kolmivuotisella sitoumuksella

1. Liittyminen VIP-ohjelmaan

Ota yhteys asiakaspäällikköön – Adoben edustajaan tai Adoben valtuutettuun jälleenmyyjään. Voit liittyä ja tehdä ensimmäisen tilauksen samanaikaisesti.

2. VIP Select ‑aseman saavuttaminen

Olet oikeutettu VIP Select ‑asemaan automaattisesti, kun hankit 10 lisenssiä – joko yhdellä tilauksella tai automaattisella tilaushistorian tarkastelulla, jossa määritetään, ostitko vähintään 10 lisenssiä kauden aikana.

3. Kolmivuotisen sitoumuksen hyväksyntä

Kun organisaatio tai oppilaitos on kelpuutettu VIP Select ‑asemaan, saat tervetuliaissähköpostin, jossa on tarjous kolmivuotisen sitoumuksen hyväksymisestä.

4. Lisenssien lisäys määrätyllä hinnalla* milloin tahansa

Osta uusia lisenssejä tai Sign-tapahtumia aikaisemmin hyväksymälläsi kolmivuotisen sitoumuksen hinnalla, vaikka et olisikaan vielä ostanut kyseistä tuotetta.

Esimerkkejä kolmivuotisen sitoumuksen sopimuksista

Kun hyväksyt kolmivuotisen sitoumuksen, suostut säilyttämään tietyn määrän lisenssejä – alennettuun hintaan. Uusit sitoumuksen (vuosittain) kaksi kertaa kolmivuotisen kauden aikana määrätylle lisenssimäärälle. Tässä on kaksi esimerkkiä:

Esimerkki A: Koulupiiri tai yritys kelpuutetaan VIP Select ‑asemaan 120 lisenssillä. Se hyväksyy välittömästi kolmivuotisen sitoumuksen ja suostuu säilyttämään vähintään 120 lisenssiä sitoumuskauden ajan. Sopimuksen hyväksymisen jälkeen lisättyjä lisenssejä ei tarvitse säilyttää koko kauden ajan.

Esimerkki B: Yliopisto tai virasto kelpuutetaan VIP Select ‑asemaan 100 lisenssillä. Se lisää myöhemmin 20 lisenssiä ja sen jälkeen hyväksyy kolmivuotisen sitoumuksen suostuen säilyttämään vähintään 120 lisenssiä sitoumuskauden ajan.

Tuotteen saatavuus kolmivuotisen sitoumuksen tilauskauden aikana

Adobe innovoi koko ajan ja saattaa julkistaa uusia tuotteita, jotka ovat hankittavissa VIP-ohjelmassa milloin tahansa. Jos kolmivuotiseen sitoumukseen liittymisen jälkeen julkistetaan uusi tuote, joka on hankittavissa VIP-ohjelmassa, kyseisen tuotteen alustava hinta sisältyy myös kolmivuotisen sitoumuksen hintaan.

Adobe voi lopettaa tuotteen saatavuuden milloin tahansa. Jos näin tapahtuu kolmivuotisen sitoumuksen aikana, jäsen ei voi enää hankkia tuotetta sen viimeisen myyntipäivän jälkeen.

Huomautus:

* Erityishinnoittelu asetetaan aina VIP Select ‑jäsenen ja Adoben edustajan tai Adoben jälleenmyyjän kesken.