Spark Pagen ja Spark Videon iOS-versio

Adobe Spark Page ja Adobe Spark Video ovat iOS-sovelluksia, joilla voit luoda diaesityksiä, verkkosivustoja ja videoita.

Spark Page

Spark Pagen iOS-versiolla voit luoda yksisivuisia verkkosivuja, joita voidaan isännöidä ja jotka voidaan jakaa julkisesti. Se on ihanteellinen valinta portfolioihin, ansioluetteloihin, esityksiin, blogiviesteihin ja valokuvagallerioihin. Voit käyttää näitä verkkosivuja tuoteluettelon esittelemiseen, erikoistarjouksen mainostamiseen tai yrityksille suunnatun, viikoittain tai kuukausittain julkaistavan uutiskirjeen toimittamiseen.

Spark Video

Luo Spark Videon iOS-versiolla lyhyitä videoita, joissa on kirjasimia, siirtymiä ja väriteemoja.

Tuetut iOS-versiot:

iPad tai iPhone, jossa on käytössä iOS 14 tai uudempi.

Spark Pagen käyttö

1. Napauta +-merkkiä.
  2. Aloita olemassa olevasta mallista tai täysin alusta.
  3. Lisää otsikko ja alaotsikko.
  4. Lisää sisältöä tai muuta asettelua napauttamalla kunkin osan alla olevaa  +-merkkiä. Voit lisätä valokuvia, upottaa YouTube-videoita, luoda painikkeita ja tehdä paljon muuta.
  5. Esikatsele sivua napauttamalla Toista.
  6. Voit jakaa sivusi ja luoda julkisen jaettavan linkin, joka sisältää vain katseluoikeudet, napauttamalla Jaa

Spark Videon käyttö

1. Napauta +-kuvaketta.
  2. Aloita olemassa olevasta mallista tai täysin alusta.
  3. Lisää videoita, tekstiä, valokuvia tai kuvakkeita napauttamalla +-kuvaketta.
  4. Tallenna ääntä tai taustaselostusta napauttamalla Tallenna.
  5. Lisää ylimääräistä sisältöä videoon napauttamalla +-kuvaketta dialuettelon lähellä.
  6. Muuta dian kestoa videossa asettamalla dian alareunassa oleva ajastin.
  7. Muuta dian asettelua, kokoa tai teemaa käyttämällä vastaavia vaihtoehtoja.
  8. Esikatsele video napauttamalla Toista.
  9.  Voit jakaa videosi ja luoda julkisen jaettavan linkin, joka sisältää vain katseluoikeudet, napauttamalla Jaa.

Jakaminen ja isännöinti

Spark-luomustesi jakaminen muiden kanssa on helppoa. Valitsemalla Publish (Julkaise) voit julkaista sisältösi Twitterissä tai Facebookissa, lähettää sen sähköpostitse tai tekstiviestinä tai upottaa sen sivustoosi tiedostotyyppejä miettimättä.

Jos olet luomassa Spark Video ‑projektia, voit tallentaa luomuksesi myös paikallisesti (laitteen Kameran rullaan) offline-tilassa tapahtuvaa tarkastelua, muihin sivustoihin lähettämistä tai muihin sovelluksiin yhdistämistä varten.

Spark Pagea ei voi siirtää offline-tilaan, mutta siihen voidaan luoda linkkejä muista sivustoista tai se voidaan upottaa, jos sivustosi tukee iframeja.

Isännöinti on sisäänrakennettu toiminto, joten voit keskittyä tarinaasi. Kaikki julkaisemasi Page- ja Video-projektit näkyvät omilla sivuillaan, ja niillä on yksilöllinen URL-osoite. Näin kaikki voivat tarkastella sisältöjäsi missä tahansa, puhelimella, tablet-laitteella tai tietokoneella.

Usein kysytyt kysymykset

Spark Page

Adobe Spark Pagessa on kahdenlaisia valokuvia: niitä, jotka ovat rajattavissa, ja niitä, joita ei voi rajata.

Näytön täyttävien kuvien ja ikkunakuvien tapauksessa valokuvat rajataan valokuvan ja katsojan näytön koon mukaan. Tekstiin sidottujen ja täysleveiden valokuvien tapauksessa valokuvaa ei koskaan rajata.

• Näytön täyttävien kuvien avulla voit luoda mukaansatempaavia elämyksiä näytöllä, mutta muista käyttää valokuvia, joiden tapauksessa ei haittaa, että osa niistä rajataan pois.
  • Muista, että näytön täyttävien kuvien rajaus vaihtelee eri laitteissa ja eri näytöissä, joten tarkista, että tulos näyttää hyvältä eri tilanteissa. Voit tarkistaa tämän nopeasti tietokoneella muuttamalla selainikkunan kokoa ja kokeilemalla erilaisia kuvasuhteita.
  • Muista asettaa keskipiste kaikissa näytön täyttävissä kuvissa. Tämä antaa Spark Pagelle vihjeen siitä, mikä on valokuvan tärkein osa, jotta se voi yrittää pitää kuvaa rajattaessa kyseisen kohdan näytössä.
  • Jos kehystys on valokuvallesi tärkeää tai jos reunoilla on yksityiskohtia, joita ei pidä rajata pois, käytä tekstiin sidottuja tai täysleveitä kuvia.

Ei, et voi julkaista jaetun brändin sisältäviä Page-projekteja. Voit kiertää tämän ongelman seuraavasti:

1. Pyydä brändin omistajaa julkaisemaan Page-projekti.
    1. Kutsu brändin omistajaa muokkaamaan Page-projektia napsauttamalla Spark Pagen yläosassa olevaa kutsupainiketta.
    2. Pyydä brändin omistajaa monistamaan Page-projekti valitsemalla sivu ja napauttamalla kotisivulla Monista.
    3. Pyydä brändin omistajaa julkaisemaan Page-projektin monistettu versio.
  2. Voit myös vaihtaa Page-projektiin liittyvän brändin omistamaasi brändiin.
    1. Napauta Spark Pagen yläosan oikeassa reunassa olevaa Themes (Teemat) -painiketta.
    2. Napsauta teemojen yläosassa olevaa brändinvaihtajaa.
    3. Valitse omistamasi brändi Page-projektiin liittyvän brändin vaihtamista varten.
    4. Valitse Page-projektille uusi teema.
    5. Julkaise Page-projektisi.

Voit lisätä Spark Page ‑projekteihisi videoita. Et kuitenkaan voi lisätä videoita suoraan tietokoneeltasi tai laitteeltasi. Sinun on ensin lähetettävä video videoiden isännöintipalveluun:

• YouTube
  • Vimeo
  • Adobe Spark Video

Kun olet lähettänyt videon, kopioi sen URL-osoite. Voit tämän jälkeen muokata Page-projektiasi ja pyydettäessä kirjoittaa (tai liittää) videon URL-osoitteen.

Adobe Spark ‑sivuja isännöidään Adoben palvelimilla. Voit upottaa isännöityjä sisältöjä (tai isännöityjen sisältöjen linkkejä) omaan sivustoosi. Spark ei kuitenkaan tue sen sisältöjen isännöintiä omalla palvelimellasi.

Spark Video

Jokainen Spark Video -dia voi olla enintään 30 sekuntia pitkä. Voit käyttää yli 30 sekunnin pituista videoleikettä käyttämällä Jatka tästä -toimintoa, jolla voit luoda peräkkäisiä dioja.

Kyllä, voit valita suosikkikappaleen omasta musiikkikokoelmastasi. Tarjoamme käyttöösi myös valikoiman ammattimuusikoiden säveltämiä instrumentaalimusiikkikappaleita, joita voit käyttää ilmaiseksi. Etsi tarinaan sopivaa musiikkia. Käyttämällä valmiita musiikkikappaleita varmistamme, että laadukas tallenne luo oikean tunnelman ja kuulostaa hyvältä oman äänesi taustalla.

Spark Video tukee H.264-videokoodekkia.

Oletko huomannut näppärän pystysuuntaisen työkalupalkin videon sisältävän dian oikeassa yläkulmassa? Etsi painike, jossa on oikealle osoittavan nuolen kuva. Napauta tätä painiketta, niin voit jatkaa videoleikettäsi uudessa diassa juuri keskeytyskohdasta. Kun video kattaa useita dioja, voit valita, mikä teksti tai mitkä kuvakkeet näkyvät videon päällä kyseisessä diassa. Näin voit luoda ammattitasoisia videoita, joissa teksti muuttuu, kun videota toistetaan jatkuvasti taustalla.

Projektin ääni voi muodostua videoleikkeistä, musiikista ja selostuksesta.

• Voit säätää videoleikkeen äänenvoimakkuutta napauttamalla ensin videoleikettä. Napauta sitten äänenvoimakkuuspainiketta. Tämän jälkeen voit valita vaihtoehdon mykistetty, jolloin videoleikkeen ääni ei kuulu; hiljainen, jolloin videoleikkeen ääni kuuluu taustalla; voimakas, jolloin videoleikkeen ääni kuuluu selkeästi.
  • Voit säätää musiikin äänenvoimakkuutta napauttamalla musiikkipainiketta näytön oikeassa yläkulmassa. Tämän jälkeen voit muuttaa äänenvoimakkuutta liukusäätimellä.
  • Voit säätää selostuksen äänenvoimakkuutta puhumalla lujempaa tai hiljempaa tallennuksen aikana.