XML-tiedoston avaaminen InCopyssa

Minkä tahansa ennalta luodun XML-tiedoston voi avata InCopyssa muokkausta ja nimiöimistä varten.

Huomautus:

Voit tuoda XML-tiedostoissa käytetyn Rubyn, kun Ruby vastaa W3C-standardin Ruby-määritystä ja käyttää InDesignin nimiavaruuksia. InDesign käyttää seuraavia nimiavaruuksia. xmlns:aid=”http://ns.adobe.com/AdobeInDesign/3.0/_ver3.0”

1. Valitse Tiedosto > Avaa.
  2. Etsi ja valitse haluamasi XML-tiedosto.
  3. Valitse Avaa.

XML-tiedoston tallentaminen InCopy-juttuna

XML-tiedostoja voi tallentaa InCopy-juttuina.

1. Avaa XML-tiedosto InCopyssa.
  2. Valitse Tiedosto > Tallenna sisältö nimellä.
  3. Kirjoita tiedostolle nimi ja määritä sijainti.
  4. Valitse Tallennusmuoto Teksti -valikosta (Windows®) tai Tallenna nimellä -valikosta (Mac OS®) InCopy-julkaisu ja sitten Tallenna.