Kun yrität asentaa päivityksen Adobe Photoshop CS6 -versioon, saat jonkin seuraavista virheilmoituksista:

• päivityksen epäonnistuminen
  • U44M1P7
  • U44M2P7
  • U44M1P6
  • U44M1|210

Ratkaisu

Usein päivitysvirhe aiheutuu siitä, että levyn puhdistustyökalu (kuten CleanMyMac tai MacKeeper) tai muu ohjelma on poistanut Photoshopin tarvitseman tiedoston tai muokannut sitä. Lopeta työkalujen käyttö tai tarkista, että niissä on uusimmat päivitykset.

Virhekoodien selitykset:

U = päivitysohjelma (Updater)
44 = päivityksen asennusvirhe
M1 = automaattinen
M2 = erillistila
P = korjaustiedosto-ohjelma
6 = suoritettu, virheitä ilmeni*
7 = asennus epäonnistui*

Ongelma:

• Asennus epäonnistui. Virhekoodi: U44M1P7
  • Asennus epäonnistui. Virhekoodi: U44M2P7
  • Asennus epäonnistui. Virhekoodi: U44M1P6

Ratkaisu: Suorita asennusohjelma

• Korjaa tai korvaa puuttuva tai muutettu tiedosto asentamalla Photoshop CS6 uudelleen.Voit suorittaa päivitysohjelman uudelleen valitsemalla Ohje > Päivitykset.

Ongelma: Adobe-päivitys 13.0.1.2 aiheuttaa virheen, jonka koodi on U44M1I210.
Ratkaisu:
Käynnistä järjestelmä uudelleen ja lataa ja asenna päivitykset manuaalisesti. Lisätietoja kohdasta Virhe U44M1I210 päivityksen asennuksessa.

Lisätietoja

*Lisää virhekoodien 6 ja 7 vianmäärityksen vaiheita kohdassa Virheet ”Poistumiskoodi: 6” tai ”Poistumiskoodi: 7” | CS5, CS5.5