Virhe Acrobat Reader Extended PDF -tiedostoja avattaessa

Ongelma: Acrobat Reader näyttää virheilmoituksen, kun avaat Reader Extended PDF -tiedoston.

Acrobat Reader näyttää seuraavan virheilmoituksen Reader Extended PDF -tiedostoa avattaessa:

”Tässä dokumentissa on otettu käyttöön Adobe Acrobat Readerin laajennettuja toimintoja. Dokumentti on muuttunut sen luonnin jälkeen, ja laajennettuja toimintoja ei enää voi käyttää. Ota yhteyttä tämän dokumentin alkuperäisen version tekijään.”

Reader Extended PDF -tiedoston avausvirhe

Syy: Virhe ilmenee, kun jokin varmenteista on määritetty väärin Acrobat Readerin luottamussäilössä.

Virhe ilmenee, kun jokin Reader Extended PDF -tiedostojen edellyttämistä varmenteista on määritetty väärin Acrobat Readerin addressbook-nimisessä luottamussäilössä.

Ratkaisu: Poista addressbook.acrodata-tiedosto.

1. Lopeta Acrobat Reader -sovellus, jos se on jo käynnissä.

2. Tee varmuuskopio addressbook.acrodata-tiedostosta seuraavista sijainneista:

• Windows: C:\Users\<käyttäjänimi>\AppData\Roaming\Adobe\Acrobat\DC\Security
    • macOS: /Users/<käyttäjänimi>/Library/Application Support/Adobe/Acrobat/DC/Security
  3. Poista ”addressbook.acrodata”-tiedosto vaiheen 2 sijainnista.

Huomautus:

Kun addressbook.acrodata-tiedosto poistetaan, myös varmenteet, joihin luotettiin manuaalisesti, poistetaan. Sinun on lisättävä tai tuotava uudelleen varmenteet, joihin luotettiin manuaalisesti.

AATL:n ja EUTL:n varmenteet voidaan lisätä kohdassa Muokkaa > Oletusarvot > Luotonhallinta.

4. Käynnistä Acrobat Reader -sovellus. Sovellus luo uuden addressbook.acrodata-tiedoston oikealla varmenneversiolla.

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa