Vianmääritys ja ohje

Lataus, asennus ja päivitys

Miten Reader ladataan ja asennetaan?

Voit ladata Reader-ohjelman osoitteesta adobe.com. Vaiheittaiset Readerin asennusohjeet Windows- tai Mac OS -käyttöjärjestelmään.

Miksi Reader ei asennu?

Adobe Readerin asennus on kaksivaiheinen prosessi. Ratkaise Readerin lataus-, asennus- ja päivitysongelmat.

Voinko ladata Readerin vanhemman version?

Kyllä. Voit ladata Reader-ohjelman vanhempia versioita osoitteesta adobe.com. Mutta jos haluat hyötyä viimeisimmistä turvallisuuspäivityksistä, asenna viimeisin versio.

Miksi minua pyydetään jatkuvasti päivittämään Reader?

Adobe päivittää Readerin säännöllisesti suojatakseen järjestelmäsi PDF-tiedostojen kautta tulevilta haitallisilta hyökkäyksiltä. Jos saat useita päivitysviestejä, varmista, että viimeisin päivitys on asennettu kokonaan. Viimeistele asennus kaksoisnapsauttamalla lataamaasi Reader-asennusohjelmaa. Tietoja automaattisiin päivityksiin vaihtamisesta on kohdassa Automaattiset päivitykset | Acrobat, Reader.

Sain päivitykseen liittyvän virheilmoituksen. Mitä voin tehdä?

Päivitysvirheet ratkeavat usein, kun poistat Readerin asennuksen ja asennat sen sitten uudelleen. Katso ohjeet näistä Windows- tai Mac OS -käyttöjärjestelmän vianmääritysartikkeleista.

Yleiset ongelmat

Miksi PDF-tiedosto ei tulostu?

Miksi en voi avata PDF-tiedostoa?

Useat tekijät saattavat estää PDF-tiedoston avaamisen Reader-ohjelmassa. Etsi ongelman ydin PDF-tiedosto ei avaudu -artikkelin ohjeiden avulla.

Miksi verkossa oleva PDF-tiedosto ei avaudu tai näy kunnolla?

Monet verkkoselaimet, kuten Chrome, Firefox ja Safari, käyttävät nykyään omaa PDF-katseluohjelmaa Adobe PDF -laajennuksen sijaan. Saat parhaan tuloksen, kun määrität selaimen avaamaan verkossa olevat PDF-tiedostot Adobe PDF -laajennuksella. Voit ratkaista yleisimmät PDF-tiedostojen näyttämisen ongelmat, kun noudatat kohdan PDF-tiedostojen verkossa näyttämisen vianmääritys vaiheittaisia ohjeita.

Miksi PDF-tiedostot eivät avaudu Readerissa Windows 10 -käyttöjärjestelmässä?

Windows 10 avaa PDF-tiedostot Microsoft Edge -selaimessa. Opi muuttamaan Acrobat tai Reader PDF-tiedostojen oletussovellukseksi.

Voinko muokata PDF-tiedostoja?

Jos haluat muokata PDF-tiedostoja, hanki Acrobat DC -päivitys. Lisätietoja on kohdassa PDF-tiedostojen muokkaus.

Yhteisö

Liity keskusteluun.

Suositut liittyvät foorumit