Sopimuksen salausmenetelmät

Kun lähetät sopimusta, voit määrittää Lähetä-sivulla toimintoja joko vahvistamaan, että allekirjoittaja on oikea henkilö, tai salaamaan allekirjoitettu ja täytetty sopimus salasanalla.

Nämä salausmenetelmät lisäävät tietosuojaa ja pitävät sinut ja allekirjoittajasi tiedot turvassa.

Varmista allekirjoittajan henkilöllisyys salasanalla

1. Select Password

Tässä toiminnolla lähettäjä voi määrittää tietyn salasanan. Voit sitten lähettää salasanan allekirjoittajalle (esimerkiksi Adobe Signin ulkopuolella tavallisena sähköpostiviestinä tai puhelimitse), jolloin hän voi avata ja allekirjoittaa dokumentin.

Setting the Password

Huomautus:

Salasanoissa voi olla vain kirjaimia ja numeroita. Erikoismerkkejä ei sallita. Esimerkiksi:

` ~  ! @ # $ % ^ & * ( ) _ + - = [ ] \    ;  '  ,  . / { }  |  : " < >?

Huomautus:

Muista, että määrittämääsi salaussalasanaa ei voi palauttaa millään tavalla. Jos allekirjoitussalasana hukataan tai unohdetaan, dokumenttia tai tapahtumaa ei voi avata millään tavalla. Jos dokumentti ei ole käytettävissä, lähettäjän on peruutettava tapahtuma ja lähetettävä dokumentti uudelleen.

Suojaa allekirj. asiakirja salasanalla.

Tällä toiminnolla lähettäjä voi määrittää tietyn salasanan, jota käytetään allekirjoitetussa PDF-dokumentissa. Tämä salasana vaaditaan allekirjoitetun PDF-tiedoston avaamiseen ja tarkastelemiseen.

Jos valitset Näytä salasana -valintaruudun, salasanakentän sisältö tulee näkyviin. Näin sinun on helpompi varmistua siitä, että kenttien sisältö on sama.

Jos salasanat eivät täsmää, näet virhekuvakkeen toisessa salasanakentässä.

Signed Document Password

Huomautus:

Salasanoissa voi olla vain kirjaimia ja numeroita. Erikoismerkkejä ei sallita. Esimerkiksi:

` ~  ! @ # $ % ^ & * ( ) _ + - = [ ] \  ; '  ,  . / { } |  : " < >?

Huomautus:

Huomioi, että määrittämäsi allekirjoitetun PDF-tiedoston salasana upotetaan kyseiseen PDF-tiedostoon, eikä sitä voi palauttaa tai nollata.

Jos allekirjoitetun PDF-tiedoston salasana katoaa tai unohtuu, PDF-tiedostoa ei voi avata.