Kirjautumisvirhe: Sähköpostiosoite ja salasana eivät vastaa toisiaan. Yritä uudelleen.

Todentamisvirhe – Sähköpostiosoite ja salasana eivät vastaa toisiaan.

Seuraavan virheviestin näkymiseen on kaksi syytä: ”Sähköpostiosoite ja salasana eivät vastaa toisiaan. Yritä uudelleen.” kirjauduttaessa Adobe Sign -sivustolle:

• Sähköpostiosoite on väärä. Näin tapahtuu yleensä silloin, kun käyttäjä on muuttanut sähköpostiosoitettaan
  • Salasana on väärä tai vanhentunut. Se voi johtua seuraavista syistä:
    • Annat väärän salasanan. Näin tapahtuu yleensä silloin, kun salasana on hiljattain vaihdettu.
    • Salasana on vanhentunut siksi, että salasanan enimmäiskäyttöaika on ylitetty (käyttöajan asettaa tilitasoinen ylläpitäjä).
    • Salasana vanhentui, koska salasanan vaihtoa pyydettiin, mutta sitä ei viimeistelty.
    • Salasana vanhentui, koska tilin todentaminen epäonnistui liian monta kertaa.
    • Salasana vanhentui, koska ylläpitäjä poisti käyttäjän aktivoinnin.
Todennusvirheviesti

Joka tapauksessa ainut ongelmanratkaisukeino on salasanan palauttaminen Unohtuiko salasana? -linkin kautta, joka näkyy heti virheviestin alapuolella.

Kun napsautat linkkiä, Unohditko salasanasi? -tekstilaatikko tulee näkyviin. Voit syöttää siihen sähköpostiosoitteesi ja napsauttaa sitten Lähetä.

Unohtuiko salasana -paneeli

Onnistumisesta kertova viesti näytetään merkiksi siitä, että salasanan palautusohjeet sisältävä sähköposti on lähetetty.

Käytetty sähköpostiosoite kerrotaan selvästi viestissä. Varmista, että sähköpostiosoite on oikea.

Unohtuiko salasana -onnistumisviesti

Saat yleensä sähköpostitse linkin, jolla voit vaihtaa salasanan:

Vaihda salasana -sähköposti

Jos saat sähköpostin, jossa kerrotaan, että tilisi aktivointi on poistettu, sinun pitää ottaa yhteyttä tilin ylläpitäjään.

Tilin aktivoinnin poistosta kertova sähköposti