Huomautus:

  Typekit on nyt Adobe Fonts, ja se sisältyy Creative Cloudiin ja muihin tilauksiin. Lisätietoja.

Ongelma

Lomakekenttiä ei näytetä allekirjoituslinkissä, ja verkkolokit näyttävät, että Typekit-toimialue on estettyjen luettelossa

Ratkaisu

  1. Siirry kehittäjätyökaluihin ja tarkista verkkolokit.

    Niissä näytetään Typekit-palvelua vastaava virhe.

    000203439_1
  2. Jos haluat lisätä toimialueen, napsauta virheilmoitusta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Poista esto.

    000203439_2

Lisensoitu Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License -lisenssin mukaan.  Creative Commons -lisenssien ehdot eivät koske Twitter™- ja Facebook-viestejä.

Lakisääteiset ilmoitukset   |   Online-tietosuojakäytäntö