Adobe Signissa allekirjoitus voidaan näyttää usealla eri tavalla, kun se lisätään dokumenttiin.

• Jos haluat käyttää Adobe Signin oletusarvoista allekirjoitusten tekstikirjasinta, allekirjoitustiedostoa ei tarvitse määrittää ennakkoon.
  • Voit vetää allekirjoituksesi hiirellä tai piirtokynällä.
  • Voit lähettää kuvan allekirjoitustiedostostasi .bmp-, .png-, .gif- tai .jpg-muodossa.

Uuden allekirjoituksen luonti

1. Siirry hiirellä ikkunan oikeassa yläkulmassa olevan nimesi päälle.

• Valitse Oma profiili -vaihtoehto.
  2. Napsauta Luo-painiketta.

click_on_my_profile
  3. Näyttöön tulee allekirjoituspaneeli, johon voit lisätä allekirjoituksen. Valittavissa on kaksi vaihtoehtoa:

• Piirrä – Sinua pyydetään piirtämään allekirjoituksesi fyysisesti sormella tai piirtokynällä allekirjoitukselle varattuun tilaan.
      • Jos käytät laitetta, joka ei tue kosketustoimintoja (kuten pöytätietokonejärjestelmää), voit valita Mobiililaite-vaihtoehdon, jolloin sinua pyydetään antamaan puhelinnumero kosketustoimintoja tukevaa laitetta varten.  Kyseiseen numeroon lähetetään linkki, ja voit piirtää allekirjoituksesi siellä ja sitten lisätä sen käyttäjäprofiiliisi.
    • Kuva – Lataa kuva allekirjoituksestasi.  Sinua pyydetään valitsemaan tiedosto paikallisesta järjestelmästäsi.
    sign_gump
  4. Kun olet löytänyt allekirjoituksen, josta pidät, valitse Käytä.

Kuva Allekirjoitus-paneelista, jossa on korostettu Piirrä-vaihtoehto

Huomautus:

Kuva-allekirjoituksen koko määritetään niin, että allekirjoitus mahtuu kaikissa dokumenteissa allekirjoituskenttään.

• Suositeltu vähimmäiskoko: 60 pikseliä korkea ja enintään 600 pikseliä leveä.
    • Tuetut tiedostomuodot: PNG, JPG, GIF, BMP.

5. Tallenna nimikirjaimet samalla tavalla.

Allekirjoituksen korvaaminen

1. Siirry hiirellä ikkunan oikeassa yläkulmassa olevan nimesi päälle.

• Valitse Oma profiili -vaihtoehto.
  2. Poista olemassa oleva allekirjoitustiedosto valitsemalla Poista.

Kuva Allekirjoitus-paneelista, jossa on korostettu Piirrä-vaihtoehto
  3. Luo uusi allekirjoitus toimimalla edellä kuvatun prosessin mukaan.