Allekirjoituksen määrittäminen ja hallinta

Adobe Acrobat Signissa dokumenttiin lisätty allekirjoitus voidaan näyttää usealla eri tavalla.

• Jos haluat käyttää Acrobat Signin oletusarvoista allekirjoitusten tekstikirjasinta, allekirjoitustiedostoa ei tarvitse määrittää ennakkoon
  • Voit vetää allekirjoituksesi hiirellä tai piirtokynällä.
  • Voit lähettää kuvan allekirjoitustiedostostasi .bmp-, .png-, .gif- tai .jpg-muodossa.

Uuden allekirjoituksen luonti

1. Luo uusi allekirjoitus osoittamalla hiirellä nimeäsi ikkunan oikeassa yläkulmassa

• Valitse Oma profiili -vaihtoehto.
  2. Napsauta Luo -painiketta.

Siirry Oma allekirjoitus -kohtaan

3. Näyttöön tulee allekirjoituspaneeli, johon voit lisätä allekirjoituksen. Valittavissa on kaksi vaihtoehtoa:

• Piirrä – Sinua pyydetään piirtämään allekirjoituksesi fyysisesti sormella tai piirtokynällä allekirjoitukselle varattuun tilaan.
      • Jos käytät laitetta, joka ei tue kosketustoimintoja (kuten pöytätietokonejärjestelmää), voit valita Mobiililaite-vaihtoehdon, jolloin sinua pyydetään antamaan puhelinnumero kosketustoimintoja tukevaa laitetta varten.  Kyseiseen numeroon lähetetään linkki, ja voit piirtää allekirjoituksesi siellä ja sitten lisätä sen käyttäjäprofiiliisi.
    • Kuva – Lataa kuva allekirjoituksestasi.  Sinua pyydetään valitsemaan tiedosto paikallisesta järjestelmästäsi.

4. Kun olet löytänyt mieluisan allekirjoituksen, valitse Käytä.

Kuva Allekirjoitus-paneelista, jossa on korostettu Piirrä-vaihtoehto

Huomautus:

Kuva-allekirjoituksen koko määritetään niin, että allekirjoitus mahtuu kaikissa dokumenteissa allekirjoituskenttään.

• Suositeltu vähimmäiskoko: 60 pikseliä korkea ja enintään 600 pikseliä leveä.
    • Tuetut tiedostomuodot: PNG, JPG, GIF, BMP.
  5. Tallenna nimikirjaimet samalla tavalla.

Allekirjoituksen korvaaminen

1. Siirry hiirellä ikkunan oikeassa yläkulmassa olevan nimesi päälle.

• Valitse Oma profiili -vaihtoehto.
  2. Poista olemassa oleva allekirjoitustiedosto valitsemalla Poista.

Poista oma allekirjoitus

3. Luo uusi allekirjoitus edellä kuvatun prosessin mukaan

Lisää samankaltaisia

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa