Adobe Sign antaa Team-, Business- ja Enterprise-palvelutasoille mahdollisuuden lähettää logo tileilleen. Business- ja Enterprise-asiakkaat voivat asettaa yksilöllisiä logoja tili- tai ryhmätasolla.

Logon lataaminen

Tilin järjestelmänvalvoja voit ladata kuvan, joka näytetään oletusarvoisen Adobe Sign -logon sijaan. Tämä kuva näkyy näytön vasemmassa yläkulmassa kaikilla tilisi käyttäjillä, kun he kirjautuvat sisään.

Huomautus:

Jos sinulla on ongelmia saada kuvaa näkymään oikein, varmista, että käyttämäsi kuva on täsmälleen 60 kuvapistettä korkea ja enintään 200 kuvapistettä leveä.

Lataa alla oleva malli, jonka avulla voit tehdä logosta oikean kokoisen.

Lataa

1. Siirry järjestelmänvalvojana Tili-sivulle ja valitse Tilin asetusten määritys.

nav_to_account_setup
  2. Valitse Lataa ja etsi logotiedosto, jota haluat käyttää. Valitse Avaa.

logo_upload_button
  3. Valitse Tallenna. Logosi näkyy nyt kaikilla käyttäjillä.

placed_logo

Sähköpostin ylä- ja alatunnistekuvien lähetys

Tilin ylläpitäjä voi lähettää sähköpostin ylä- ja alatunnistekuvat ja mukauttaa tai brändätä tilin niiden avulla. Nämä kuvat näkyvät allekirjoittajille ja osallistujille lähetetyissä sähköpostiviesteissä.

Huomautus:

Jos sinulla on ongelmia saada kuva näkymään oikein, varmista, että kuva on tasan 600 pikselin levyinen ja enintään 200 pikselin korkuinen. Varmista myös, että kuva on JPG-, GIF- tai PNG-muodossa.

Lataa alla oleva malli, jonka avulla voit tehdä logosta oikean kokoisen.

Lataa

Ylläpitäjät voivat myös lisätä alatunnistetekstejä lähteviin sähköposteihin ylä- ja alatunnistekuvien lisäksi.

1. Kirjaudu sisään tilin ylläpitäjänä ja valitse Tili > Tilin asetukset > Sähköpostin asetukset.

nav_to_email_settings
  2. Valitse Lataa, valitse käytettävä kuva ja valitse sitten Avaa.

upload_new_image
  3. Tarkista kuva ja valitse Tallenna.

save_image