Usein kysyttyä Adobe Creative Cloud -beetaversiosta

Tervetuloa käyttämään Adobe Creative Cloudin beetaversiota! Lue, miten voit osallistua Adobe Creative Cloud -beetaohjelmaan, testata sovellustemme beetaversioita ja antaa palautetta suoraan meille.

Mitkä sovellukset kuuluvat beetaohjelmaan?

Adobe julkaisee jatkuvasti uusia beetaversioita. Jos haluat tutustua joihinkin suosituista beetaohjelmistamme, katso Suositut beetaohjelmat.

Miten Creative Cloud -beetasovellukset asennetaan?

Valitse Beeta-sovellukset Creative Cloud -tietokonesovelluksen Sovellukset-paneelin vasemmanpuoleisesta sivupalkista. Valitse sitten Asenna beetasovelluksesi kohdalta. Beetaversioita voi käyttää rinnakkain sovellusten julkaisuversioiden kanssa.

Mihin beeta-sovellukset asennetaan?

Beetaversiot asennetaan eri kansioon kuin julkaisuversio. Esimerkki: Adobe Character Animator (Beta). Näin voit testata beetaversioita ilman, että se vaikuttaa tehtäviin, joita teet julkaisuversioissa. Beetasovelluksella on omat asetuksensa ja käyttäjien asiakirjojen oletuskansionsa, jotka eivät muuta jo asennetun sovelluksen käyttäjäasetuksia.

Mitä beetasovellusten käyttötietoja Adobe kerää ja mitä vaihtoehtoja minulla on?

Adobe voi kerätä seuraavia tietoja kokemuksen yksilöimiseksi ja tuotteiden parantamiseksi:

• Järjestelmän tiedot, kuten laitteet, käyttöjärjestelmä, asennetun muistin määrä ja näytön tarkkuus
  • Adoben tuotetiedot, esimerkiksi versionumero
  • Asiakirjatiedot, kuten sivujen lukumäärä ja yksilölliset asiakirjatunnisteet (lukuun ottamatta asiakirjan sisältöä)
  • Asiakirjan käyttötiedot, esimerkiksi asiakirjan avaamiskertojen määrä
  • Adoben sovellusten käyttö ja niiden vaikutus käyttäjän sisältöön, mukaan lukien käytetyt ominaisuudet ja valitut asetukset

Tavalliset sovellusasetukset eivät koske beetasovelluksia. Jos et halua jakaa beetasovellusten käyttötietoja Adoben kanssa, jatka sovellustemme julkaisuversioiden käyttöä.

Miten beeta-sovellukset käynnistetään?

1. Avaa Creative Cloud ‑tietokonesovellus. (Valitse Windowsin työkalurivillä tai macOS:n valikkopalkissa oleva   -kuvake.)

2. Valitse Sovellukset-paneelista Beeta-sovellukset.

Valitse Beeta-sovellukset

Näet luettelon asennetuista beetasovelluksista.

3. Etsi asennettu beetasovellus ja valitse Avaa.

Miten voin poistua beetaohjelmasta?

Voit poistaa beetaversioiden asennukset milloin tahansa Creative Cloud -tietokonesovelluksen kautta.

1. Avaa Creative Cloud ‑tietokonesovellus. (Valitse Windowsin työkalurivillä tai macOS:n valikkopalkissa oleva   -kuvake.)

2. Valitse Sovellukset-paneelista Beeta-sovellukset.

Valitse Beeta-sovellukset

3. Napsauta kolmen pisteen kuvaketta (…) sovelluksen kohdalta ja valitse sitten Poista asennus.

Voiko beetasovelluksissa ottaa käyttöön automaattiset päivitykset?

Beetaversioita päivitetään säännöllisesti. Voit päivittää beetaversiot, kun päivityksiä tulee saataville.

Voit myös ottaa sovelluksen Automaattisen päivityksen käyttöön Creative Cloud -tietokonesovelluksen asetuksista:

1. Avaa Creative Cloud ‑tietokonesovellus. (Valitse Windowsin työkalurivillä tai macOS:n valikkopalkissa oleva   -kuvake.)

2. Valitse Tili-kuvake oikeasta yläkulmasta ja valitse sitten Oletusarvot.

Valitse Asetukset

3. Valitse Sovellukset ja laita sitten Automaattinen päivitys päälle beetasovelluksen kohdalta.

Valitse Automaattinen päivitys

Oletko yritysasiakas? Organisaatiosi on voinut poistaa automaattisen päivitysvaihtoehdon käytöstä. Pyydä IT-osastolta lisätietoja.

Miten voin antaa palautetta Adobelle?

Tee jokin seuraavista toimista:

Valitse beetasovelluksen oikeasta yläkulmasta kannukuvake, jos haluat ilmoittaa virheestä, lähettää idean tai käydä Adoben beetayhteisössä

Creative Cloud -beetapalaute

Valitse beetasovelluksen oikeasta yläkulmasta Anna palautetta kuvake, jos haluat ilmoittaa virheestä, pyytää uutta ominaisuutta tai käydä Adoben beetayhteisössä.