Usein kysyttyä Adobe Creative Cloud -beetaversiosta

Lue, miten voit osallistua Adobe Creative Cloud -beetaohjelmaan, testata sovellustemme beetaversioita ja antaa palautetta suoraan meille.

Mikä on Creative Cloud -beeta?

Mikä on Creative Cloud -beetaohjelma?

Jos olet Creative Cloud -tilaaja, voit osallistua Creative Cloud -beetaohjelmaan, testata sovelluksiamme ja antaa palautetta suoraan Adobelle.

Creative Cloud -yhteistyö- ja web-beetaohjelma

Mikä on Creative Cloud -yhteistyö- ja web-beetaohjelma?

Adobe Creative Cloud esittelee verkottuneeseen sisällöntuotantoon tarkoitettuja uusia työkaluja ja ohjelmistoja, joiden avulla luovat ja design-alan ammattilaiset voivat tehdä entistä paremmin yhteistyötä ja pitää yhteyttä sidosryhmiin reaaliajassa. Liity Creative Cloud -yhteistyö- ja web-beetaohjelmaan.

Beetasovellusten asennusohjeet

Miten Creative Cloud -beetasovellukset asennetaan?

Valitse Beetasovellukset Creative Cloud -tietokonesovelluksen Sovellukset-paneelin vasemmanpuoleisesta sivupalkista. Valitse sitten Asenna beetasovelluksesi kohdalta. Beetaversioita voi käyttää rinnakkain sovellusten julkaisuversioiden kanssa.

Mitkä sovellukset kuuluvat beetaan?

Mitkä sovellukset kuuluvat beetaohjelmaan?

Tällä hetkellä beetaohjelmassa ovat mukana Adobe XD, Adobe Premiere Pro, Adobe After Effects, Adobe Audition, Adobe Character Animator, Adobe Media Encoder ja Adobe Premiere Rush.

Katsotko mieluummin opetusvideoita? Katso seuraava video, jossa näytetään, miten beetasovellukset ladataan ja palautetta annetaan.

Mihin beetasovellukset asennetaan?

Beetaversiot asennetaan eri kansioon kuin julkaisuversio. Esimerkki: Adobe Character Animator (Beta). Näin voit testata beetaversioita ilman, että se vaikuttaa tehtäviin, joita teet julkaisuversioissa. Beetasovelluksella on omat asetuksensa ja käyttäjien asiakirjojen oletuskansionsa, jotka eivät muuta jo asennetun sovelluksen käyttäjäasetuksia.

Miten beetasovellukset käynnistetään?

1. Käynnistä Creative Cloud -tietokonesovellus. (Valitse Windowsin työkalurivillä tai macOS:n valikkopalkissa oleva -kuvake.)

2. Valitse Sovellukset-paneelista Beetasovellukset.

Valitse beetasovellukset

Näet luettelon asennetuista beetasovelluksista.

3. Etsi asennettu beetasovellus ja valitse Käynnistä.

Mitä beetasovellusten käyttötietoja Adobe kerää ja mitä vaihtoehtoja minulla on?

Adobe voi kerätä seuraavia tietoja kokemuksen yksilöimiseksi ja tuotteiden parantamiseksi:

• järjestelmän tiedot, kuten laitteet, käyttöjärjestelmä, asennetun muistin määrä ja näytön tarkkuus
  • Adoben tuotetiedot, esimerkiksi versionumero
  • asiakirjatiedot, kuten sivujen lukumäärä ja yksilölliset asiakirjatunnisteet (lukuun ottamatta asiakirjan sisältöä)
  • asiakirjan käyttötiedot, esimerkiksi asiakirjan avaamiskertojen määrä
  • Adoben sovellusten käyttö ja niiden vaikutus käyttäjän sisältöön, mukaan lukien käytetyt ominaisuudet ja valitut asetukset.

Tavalliset sovellusasetukset eivät koske beetasovelluksia. Jos et halua jakaa beetasovellusten käyttötietoja Adoben kanssa, jatka sovellustemme julkaisuversioiden käyttöä.

Voiko sovelluksen julkaisuversiossa avata beetasovellusten projekteja?

Beetaversioiden suunnittelussa on huomioitu yhteensopivuus julkaisuversion kanssa, joten voit siirtää tiedostoja beeta- ja julkaisuversion välillä. Jos siirrät projektitiedostoja sovelluksen beetaversiosta julkaisuversioon, vain beetaversiossa käytettävissä olevat ominaisuudet häviävät. Aina tiedostojen siirtäminen ei ole lainkaan mahdollista.

Miten voin poistua beetaohjelmasta?

Voit poistaa beetaversioiden asennukset milloin tahansa Creative Cloud -tietokonesovelluksen kautta.

1. Käynnistä Creative Cloud -tietokonesovellus. (Valitse Windowsin työkalurivillä tai macOS:n valikkopalkissa oleva -kuvake.)

2. Valitse Sovellukset-paneelista Beetasovellukset.

Valitse beetasovellukset

3. Napsauta kolmen pisteen kuvaketta (…) sovelluksen kohdalta ja valitse sitten Poista asennus.

Voiko beetasovelluksissa ottaa käyttöön automaattiset päivitykset?

Beetaversioita päivitetään säännöllisesti. Voit päivittää beetaversiot, kun päivityksiä tulee saataville.

Voit myös ottaa sovelluksen automaattisen päivityksen käyttöön Creative Cloud -tietokonesovelluksen asetuksista:

1. Käynnistä Creative Cloud -tietokonesovellus. (Valitse Windowsin työkalurivillä tai macOS:n valikkopalkissa oleva -kuvake.)

2. Valitse Tili-kuvake oikeasta yläkulmasta ja valitse sitten Asetukset.

Valitse Asetukset

3. Valitse Sovellukset ja laita sitten Automaattinen päivitys päälle beetasovelluksen kohdalta.

Valitse Automaattinen päivitys

Oletko yritysasiakas? Organisaatiosi on voinut poistaa automaattisen päivitysvaihtoehdon käytöstä. Pyydä IT-osastolta lisätietoja.

Miten voin antaa palautetta Adobelle?

Valitse beetasovelluksen oikeasta yläkulmasta Anna palautetta kuvaketta, jos haluat ilmoittaa virheestä, pyytää uutta ominaisuutta tai käydä Adoben beetayhteisössä.

Anna palautetta beetasovelluksista

Video: Beetasovellusten lataaminen ja palautteen antaminen