Opi käyttämään Adobe Authenticatoria kaksivaiheiseen vahvistukseen.

Adobe-tilisi suojauksen parantamiseksi voit määrittää kaksivaiheisen vahvistuksen, kuten ohjeessa Kaksivaiheisen vahvistuksen käyttäminen tilin suojauksen lisäämiseksi kerrotaan. Kaksivaiheisessa vahvistuksessa vaaditaan sisäänkirjautumisen yhteydessä lisävahvistus Adobe ID -tunnusten lisäksi.

Voit käyttää Adobe Authenticatoria lisävahvistuksena. Adobe Authenticatorsalliipush-ilmoitukset todennukseen.

Kun muut todennussovellukset, kuten Google Authenticator, luovat annettavan vahvistuskoodin, Adobe Authenticator tukee myös todentamista yhdellä napautuksella.

Adobe Authenticatorilla voit kirjautua tiliisi yksinkertaisesti napauttamalla iOS- tai Android-laitettasi tai liitettyä älykelloa. Sinun ei tarvitse syöttää vahvistuskoodia käsin aina kun kirjaudut sisään. (Voit kuitenkin halutessasi syöttää vahvistuskoodin itse.)

Kirjautumisvaltuutus
Kirjautumisvaltuutus

Voit ladata Adobe Authenticatorin seuraavista paikoista:

• Android (Google Play Kauppa)
  • iOS (Apple App Store)

Ota Adobe Authenticator käyttöön noudattamalla artikkelissa TOTP-pohjaisen todennuksen käyttöönotto annettuja ohjeita.

Kun Adobe Authenticator on otettu käyttöön, seuraavalla kerralla tiliisi kirjautuessasi aktivoidaan kaksivaiheinen vahvistusprosessi ja Adobe Authenticator lähettää push-ilmoituksen laitteellesi.

Hyväksy sisäänkirjautuminen
Hyväksy sisäänkirjautuminen

Kun valitset Hyväksy, kirjaudut tiliisi ilman että sinun tarvitsee itse kirjoittaa koodia.

Voit vaihtoehtoisesti kirjoittaa sovelluksen luoman vahvistuskoodin itse.