Kun yrität tehdä julkaisun Adobe Stockiin tai muuhun sosiaaliseen mediaan, kuten YouTubeen, Facebookiin, Vimeoon, Twitteriin, Stockiin ja Behanceen, näyttöön ilmestyy virhe Ei kirjautuneena

Tämä ongelma ilmenee riippumatta kirjautumistilasta vienti- tai jakamisasetuksissa.

Tilapäisratkaisu

Julkaisukohteita, kuten YouTubea, Facebookia, Vimeota, Twitteriä, Stockia ja Behancea, varten Adobe tallentaa tilisi tunnistetiedot tunnuksina Avainnipun käyttö- (Mac) tai Tunnistetietojen hallinta (Windows) -ohjelmiin.

Voit säilyttää kirjautumistilasi seuraavasti:

Mac

1. Valitse Ohjelmat > Lisäohjelmat > Avainnipun käyttö.

2. Etsi salasanoja, jotka alkavat com.adobe.publish.token.

Huomautus:

Jokainen julkaisukohde on ilmaistu lyhenteellä nimen lopussa. Esimerkiksi YouTube-tunnistetiedot tallennetaan nimellä com.adobe.publish.token.ytb3.

3. Napsauta hiiren kakkospainikkeella tunnusta, joka ei säilytä kirjautumistilaansa ja valitse ponnahdusvalikosta Poista.

4. Lopeta Avainnipun käyttö.

5. Käynnistä Adobe-sovellus uudelleen ja kirjaudu julkaisukohteeseen.

Poista tunnukset tunnistetietojen käytöstä

Windows

1. Siirry kohtaan Käynnistä > Ohjauspaneeli > Käyttäjätilit > Tunnistetietojen hallinta.

2. Siirry Windows-tunnistetiedot-välilehdelle.

3. Etsi salasanoja, jotka alkavat com.adobe.publish.token.

Huomautus:

Jokainen julkaisukohde on ilmaistu lyhenteellä nimen lopussa. Esimerkiksi YouTube-tunnistetiedot tallennetaan nimellä com.adobe.publish.token.ytb3.

4. Valitse haluamasi tunnus, joka ei säilytä kirjautumistilaansa ja laajenna se. Valitse Poista.

Huomautus:

Joitakin kohteita varten on olemassa useita tunnuksia. Varmista, että poistat kaikki kohteeseen liittyvät tunnukset.

5. Lopeta Tunnistetietojen hallinta.

6. Käynnistä Adobe-sovellus uudelleen ja kirjaudu julkaisukohteeseen.

Poista tunnukset Tunnistetietojen hallinnasta