Safari 5.1 -selaimen yhteensopivuus Readerin ja Acrobatin kanssa

Adobe Reader- ja Adobe Acrobat -laajennusten ja Safari 5.1 -selaimen yhteensopivuustiedot

Yleistä

Adobe Reader -laajennus ja versiota 10.1.3 vanhemmat Acrobat-laajennukset eivät ole yhteensopivia Mac OS X -käyttöjärjestelmien 10.7 ja 10.6 mukana tulleen Safari 5.1 -selaimen kanssa. Tämä ei vaikuta Adobe Readeriin ja itsenäisiin Acrobat-sovelluksiin, ja Safari 5.1 muodostaa PFD-asiakirjoja omatoimisesti. Versiota 10.1.3 vanhemmat Adobe Reader- ja Acrobat-selainlaajennukset eivät kuitenkaan toimi odotusten mukaisesti LiveCycle- ja Acrobat-työnkuluissa, joihin vaaditaan jompikumpi laajennuksista, jotta PDF-asiakirjoja voidaan muodostaa Safari 5.1 -selaimessa.

Vaikutuksen alaiset asiakkaat

Kaikki Adobe Reader-, Acrobat- ja LiveCycle-asiakkaat, jotka tarvitsevat Adobe Reader- tai Acrobat-laajennusta PDF-asiakirjojen luomiseen ja käytettävissä on vain Safari 5.1 -selain.

Tilapäisratkaisut

Valittavana on seuraavat vaihtoehdot:

• Jatka Safari 5.0.x -selaimen ja Mac OS X 10.6 -käyttöjärjestelmän käyttöä.
  • Päivitä Adobe Reader tai Acrobat versioon 10.1.3 tai sitä uudempaan versioon.
  • Tallenna PDF-tiedosto Safarista tietokoneelle ja avaa se sitten suoraan Adobe Reader- tai Acrobat-sovelluksessa.
  • Käytä Citrixin kaltaista työpöydän virtualisointitekniikkaa sovellusten suorittamiseen hallitussa ympäristössä, kun Safari-selainta ei ole päivitetty versioon 5.1.

Lisätietoja ja usein kysytyt kysymykset

Voivatko asiakkaat käyttää eri selainta, kuten Chrome tai Opera?

Acrobat Reader- ja Acrobat-laajennukset ovat riippuvaisia WebKit WebPlugin API:sta ja muista Safarille ainutlaatuisista toiminnoista. Muissa selaimissa, kuten Chrome tai Opera, ei ole laajennusten kunnolliseen suorittamiseen tarvittavaa toimintoa.Reader 10.1.3 -version julkaisusta alkaen myös 32-bittinen Firefox on tuettu Mac OS -käyttöjärjestelmässä.

Mikä vaikutus sillä on LiveCycle-työtilaan?

Koska LiveCycle-työtila toimii selaimessa, työtilan PDF-lomakkeet eivät toimi Safari 5.1:ssä, jossa on käytössä versiota 10.1.3 vanhempi Adobe Reader tai Acrobat.

Mikä vaikutus sillä on Adobe Solutions Acceleratorsiin?

Interaktiiviset lauseet

Interaktiivisten lauseiden ensisijaisessa käyttötilanteessa PDF-tiedostot lähetetään sähköpostilla ja voidaan avata erikseen toimivassa Adobe Reader- tai Acrobat-sovelluksessa. Toissijaisessa käyttötilanteessa lause luodaan ja näytetään verkkosivustolla. Tällöin Adobe Readerin tai Acrobatin on toimittava selaimessa, mikä tarkoittaa sitä, että PDF-tiedostojen käsittely ei ole mahdollista versiota 10.1.3 vanhemmilla Adobe Reader- tai Acrobat-ohjelmilla.

Viestinnän hallinta

Sisäiset työntekijät (tapaustyöntekijä/reklamaatiosovittelija ja yritysasiakasvastaavat) tarvitsevat selaimessa toimivan Adobe Readerin ja Acrobatin, jotka eivät toimi versiota 10.1.3 vanhempia Adobe Reader- ja Acrobat-ohjelmia käyttävässä Safari 5.1 -käyttöjärjestelmässä. Ulkoiset käyttäjät eivät tarvitse selaimessa toimivaa Adobe Readeria tai Acrobatia, joten Safari 5.1 -selaimen käyttö ei vaikuta heihin.

Hallittu tarkistus ja hyväksyntä (MRA, Managed Review & Approval) ja integroitu sisällöntarkistus (ICR, Integrated Content Review)

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa