Acrobat XI opent in de proefmodus of vraagt om een serienummer | Creative Cloud-leden, Acrobat XI-abonnees

U bent een Creative Cloud-lid of een Acrobat-abonnee, maar als u Acrobat XI opent

• wordt het proefscherm weergegeven en wordt u gevraagd een licentie voor deze software aan te schaffen of door te gaan in de proefmodus.

OF

• wordt het serienummerscherm weergegeven en wordt u gevraagd een serienummer in te voeren.

Dit probleem kan zich voordoen als de licentie-informatie voor het lidmaatschap of abonnement niet meer beschikbaar is voor Acrobat.

Proefscherm
Proefscherm

Serienummerscherm
Serienummerscherm

Oplossing één: licentieeer de software om de vraag over de proefversie of een serienummer te wissen

Optie 1:

1. In het proefmodusscherm klikt u op Deze software licentiëren.

2. Voer de Adobe ID in die aan uw Creative Cloud-lidmaatschap of Acrobat-abonnement is gekoppeld.

3. Klik op OK.

Optie 2:

1. In het serienummerscherm klikt u op Vorige.

2. Klik op Is dit niet uw Adobe-id?

Adobe-aanmelding
  3. Meld u aan met de Adobe-id die aan uw Creative Cloud-lidmaatschap of Acrobat-abonnement is gekoppeld.

Oplossing 2: meld u af bij CC-desktoptoepassing (alleen voor Creative Cloud-leden)

Wanneer u zich afmeldt en weer aanmeldt bij de Creative Cloud-desktopapp, wordt de lidmaatschapinformatie als het goed is hersteld, zodat Acrobat in de volledig gelicentieerde versie kan worden geopend. Voor informatie over het aan- en afmeldingsproces, raadpleegt u Afmelden, aanmelden | Creative Cloud-desktopapp.