Functie PDF maken leidt tot foutmelding

PDF maken van Firefox of Chrome werkt soms niet, wat soms leidt tot een foutmelding:

• Firefox: ''Bij Acrobat is een fout opgetreden bij het converteren naar PDF“
  • Chrome: De conversie blijft hangen op de status “Downloaden voor conversie“ na vertoning van dialoogvenster Opslaan als.

Oplossing: Zorg ervoor dat Acrobat is geactiveerd

Voer de volgende stappen uit om het probleem op te lossen:

1. Zorg ervoor dat uw Acrobat is geactiveerd. Voor meer informatie, zie te activeren of in Adobe-toepassingen uitschakelen.

2. Open Acrobat en maakt een PDF van elk bestand (Word-, Excel-, PPT-, HTML- of tekst).

3. Probeer opnieuw om een HTML-pagina naar PDF van Firefox of Chrome te converteren.

Opmerking:

Als de bovenstaande stappen niet werken en u nog steeds problemen hebt tijdens conversies naar PDF van Firefox of Chrome, kunt u het probleem aan Adobe rapporteren met het Functieverzoek/Foutrapportformulier.