Kan geen voorbeelden van videobestanden bekijken in het deelvenster Voorvertoning

In het deelvenster Voorvertoning ziet u geen voorvertoning

Het deelvenster Voorvertoning in Bridge CC 2015 en Bridge CC 2017 geeft geen voorvertoning/afspeling weer voor bepaalde videobestandsindelingen, met Adobe After Effects CC 2017 of Adobe Premiere Pro CC 2017 geïnstalleerd op de computer.

De voorvertoning van de volgende bestandsindelingen wordt niet gegenereerd:

• Windows: 3gpp, 3gp, mod, vob, 264, avc, m1v, m2p, m2t, m2ts, m2v, mpe, mpg/mpeg, mpv, en mts
  • macOS: ffx, 3gpp, mod, vob, 264, avc, m2p, m2t, m2ts, m2v, mpe, mpg/mpeg, mpv, en mts

Versies waarop dit van invloed is

Adobe Bridge CC 2015, Adobe Bridge CC 2017
Adobe Premiere Pro CC 2017, Adobe After Effects CC 2017

Besturingssystemen

Windows and macOS

Tussenoplossing

We raden u ten zeerste aan om de nieuwste versies van Adobe Bridge en andere Creative Cloud-apps te installeren.

Als tijdelijke oplossing kunt u dit probleem verhelpen door een oudere versie van After Effects of Premiere Pro te installeren — After Effects CC (2015) 13.5 of Premiere Pro CC (2015) 9.0 — naast de huidige versie van uw video-app.

1. Start de Creative Cloud voor desktop-app om Premiere Pro CC (2015) 9.0 of After Effects CC (2015) 13.5 te installeren.

Opmerking:

Wanneer u een Creative Cloud-app installeert, worden de vorige versies van de app op uw computer standaard verwijderd. Als u de vorige versies geïnstalleerd wilt houden, klikt u op Geavanceerde opties en schakelt u het selectievakje Oude versies verwijderen uit in het dialoogvenster voor updatebevestiging.

De vorige productversies overschrijven bestaande versies niet. U kunt twee actieve versies van dezelfde app op uw computer hebben

2. Adobe Bridge opnieuw starten en de voorkeuren herstellen bij het opstarten. Voor meer informatie, zie Voorkeuren herstellen.