In het deelvenster Voorvertoning ziet u geen voorvertoning

Het deelvenster Voorvertoning in Bridge CC 2015 en Bridge CC 2017 geeft geen voorvertoning/afspeling weer voor bepaalde videobestandsindelingen, met Adobe After Effects CC 2017 of Adobe Premiere Pro CC 2017 geïnstalleerd op de computer.

De voorvertoning van de volgende bestandsindelingen wordt niet gegenereerd:

• Windows: 3gpp, 3gp, mod, vob, 264, avc, m1v, m2p, m2t, m2ts, m2v, mpe, mpg/mpeg, mpv, en mts
  • macOS: ffx, 3gpp, mod, vob, 264, avc, m2p, m2t, m2ts, m2v, mpe, mpg/mpeg, mpv, en mts

Versies waarop dit van invloed is

Adobe Bridge CC 2015, Adobe Bridge CC 2017
Adobe Premiere Pro CC 2017, Adobe After Effects CC 2017

Besturingssystemen

Windows and macOS

Oplossing: Installeer een oudere versie van After Effects of Premiere Pro

Los het probleem op door een oudere versie van After Effects of Premiere Pro te installeren — After Effects CC (2015) 13.5 of Premiere Pro CC (2015) 9.0 — naast de huidige versie van uw video-app.

1. Start de Creative Cloud voor desktop-app om Premiere Pro CC (2015) 9.0 of After Effects CC (2015) 13.5 te installeren.

Voor installatiestappen, zie Vorige versies van apps installeren.

Opmerking:

Wanneer u een Creative Cloud-app installeert, worden de vorige versies van de app op uw computer standaard verwijderd. Als u de vorige versies geïnstalleerd wilt houden, klikt u op Geavanceerde opties en schakelt u het selectievakje Oude versies verwijderen uit in het dialoogvenster voor updatebevestiging.

De vorige productversies overschrijven bestaande versies niet. U kunt twee actieve versies van dezelfde app op uw computer hebben

2. Adobe Bridge opnieuw starten en de voorkeuren herstellen bij het opstarten. Voor meer informatie, zie Voorkeuren herstellen.