Systeemvereisten voor Bridge CC juli 2018 en oktober 2017 (8.x)

Windows

• Intel® Core™2 Duo- of AMD Athlon® 64-processor; 2 GHz of snellere processor
  • Microsoft® Windows® 7 met Service Pack 1, Windows 8.1 of Windows 10*
  • 2 GB RAM (8 GB aanbevolen)
  • 2 GB vrije ruimte op de vaste schijf voor de 32-bits installatie; 2,1 GB vrije ruimte op de vaste schijf voor de 64-bits installatie; tijdens de installatie is extra vrije ruimte vereist (kan niet op verwisselbare flashapparaten worden geïnstalleerd)
  • Beeldscherm met een resolutie van 1024x768 (1280x800 aanbevolen) met 16-bits kleuren en 512 MB VRAM (1 GB aanbevolen)
  • Systeem dat OpenGL 2.0 ondersteunt
  • Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van het lidmaatschap en toegang tot online services.†

* De versie van oktober 2017 van Bridge CC wordt niet ondersteund voor Windows 10 versie 1507.

macOS

• Multicore Intel-processor met 64-bits ondersteuning
  • Mac OS X v10.11 (El Capitan), macOS v10.12 (Sierra) of macOS v10.13 (High Sierra)**
  • 2 GB RAM (8 GB aanbevolen)
  • 2 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (kan niet worden geïnstalleerd op een volume met een hoofdlettergevoelig bestandssysteem of op verwisselbare flashopslagapparaten)
  • Beeldscherm met een resolutie van 1024x768 (1280x800 aanbevolen) met 16-bits kleuren en 512 MB VRAM (1 GB aanbevolen)
  • Systeem dat OpenGL 2.0 ondersteunt
  • Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van het lidmaatschap en toegang tot online services.

** De versie van oktober 2017 van Bridge CC wordt niet ondersteund op een hoofdlettergevoelige APFS-schijf (Apple File System).

OPMERKING voor GEBRUIKERS. U dient te beschikken over een internetverbinding en Adobe ID, en u moet akkoord gaan met de licentieovereenkomst om dit product te activeren en te gebruiken. Dit product kan mogelijk integreren met of toegang toestaan tot bepaalde online services van Adobe of derden. Online services van Adobe, waaronder de Adobe Creative Cloud-service, zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van 13 jaar en ouder en vereisen dat gebruikers akkoord gaan met aanvullende voorwaarden en het online privacybeleid van Adobe. De toepassingen en online services zijn niet in alle landen of talen beschikbaar. Voor toegang hiervoor is mogelijk gebruikersregistratie vereist. De toepassingen en services kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd of stopgezet. Aanvullende kosten of abonnementskosten zijn mogelijk van toepassing.

Dansk
Deutsch
English
Español
Français
Français**
עברית**
Magyar

Italiano
Nederlands
Norsk
Polski
Português (Brasil)
Suomi
Svenska
Türkçe

Українська
čeština
Русский
عربي**
日本語
简体中文
繁體中文
한국어

** Arabisch en Hebreeuws worden ondersteund in de versie voor het Midden-Oosten met een volledige taalondersteuning voor rechts naar links schrijven, Arabische/Hebreeuwse functies en een Engelstalige interface; ook verkrijgbaar in een Franstalige (Français*) versie voor Noord-Afrika met een volledige taalondersteuning voor rechts naar links schrijven, Arabische/Hebreeuwse functies en een Franstalige interface.

Systeemvereisten voor Bridge CC 2017 versie 7.0

Windows

• Intel® Core™2 Duo- of AMD Athlon® 64-processor; 2 GHz of snellere processor
  • Microsoft® Windows® 7 met Service Pack 1, Windows 8.1 of Windows 10
  • 2 GB RAM (8 GB aanbevolen)
  • 2 GB vrije ruimte op de vaste schijf voor de 32-bits installatie; 2,1 GB vrije ruimte op de vaste schijf voor de 64-bits installatie; tijdens de installatie is extra vrije ruimte vereist (kan niet op verwisselbare flashapparaten worden geïnstalleerd)
  • Beeldscherm met een resolutie van 1024x768 (1280x800 aanbevolen) met 16-bits kleuren en 512 MB VRAM (1 GB aanbevolen)
  • Systeem dat OpenGL 2.0 ondersteunt
  • Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van het lidmaatschap en toegang tot online services.**

macOS

• Multicore Intel-processor met 64-bits ondersteuning
  • Mac OS X v10.10 (64-bits), Mac OS X v10.11 (64-bits) of macOS v10.12
  • 2 GB RAM (8 GB aanbevolen)
  • 2 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (kan niet worden geïnstalleerd op een volume met een hoofdlettergevoelig bestandssysteem of op verwisselbare flashopslagapparaten)
  • Beeldscherm met een resolutie van 1024x768 (1280x800 aanbevolen) met 16-bits kleuren en 512 MB VRAM (1 GB aanbevolen)
  • Systeem dat OpenGL 2.0 ondersteunt
  • Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van het lidmaatschap en toegang tot online services.**

**OPMERKING voor GEBRUIKERS. U dient te beschikken over een internetverbinding en Adobe ID, en u moet akkoord gaan met de licentieovereenkomst om dit product te activeren en te gebruiken. Dit product kan mogelijk integreren met of toegang toestaan tot bepaalde online services van Adobe of derden. Online services van Adobe, waaronder de Adobe Creative Cloud-service, zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van 13 jaar en ouder en vereisen dat gebruikers akkoord gaan met aanvullende voorwaarden en het online privacybeleid van Adobe. De toepassingen en online services zijn niet in alle landen of talen beschikbaar. Voor toegang hiervoor is mogelijk gebruikersregistratie vereist. De toepassingen en services kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd of stopgezet. Aanvullende kosten of abonnementskosten zijn mogelijk van toepassing.

Taalversies

Dansk
Deutsch
English
Español
Français
Français*
עברית*
Magyar

Italiano
Nederlands
Norsk
Polski
Português (Brasil)
Suomi
Svenska
Türkçe

Українська
čeština
Русский
 عربي*
日本語
简体中文
繁體中文
한국어

* Arabisch en Hebreeuws worden ondersteund in de versie voor het Midden-Oosten met een volledige taalondersteuning voor rechts naar links schrijven, Arabische/Hebreeuwse functies en een Engelstalige interface; ook verkrijgbaar in een Franstalige (Français*) versie voor Noord-Afrika met een volledige taalondersteuning voor rechts naar links schrijven, Arabische/Hebreeuwse functies en een Franstalige interface.

Systeemvereisten voor Bridge CC 2015 versie 6.3

Windows

• Intel® Core™2 Duo- of AMD Athlon® 64-processor; 2 GHz of snellere processor
  • Microsoft® Windows® 7 met Service Pack 1, Windows 8.1 of Windows 10
  • 2 GB RAM (8 GB aanbevolen)
  • 2 GB vrije ruimte op de vaste schijf voor de 32-bits installatie; 2,1 GB vrije ruimte op de vaste schijf voor de 64-bits installatie; tijdens de installatie is extra vrije ruimte vereist (kan niet op verwisselbare flashapparaten worden geïnstalleerd)
  • Beeldscherm met een resolutie van 1024x768 (1280x800 aanbevolen) met 16-bits kleuren en 512 MB VRAM (1 GB aanbevolen)
  • Systeem dat OpenGL 2.0 ondersteunt
  • Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van het lidmaatschap en toegang tot online services.**

Mac OS

• Multicore Intel-processor met 64-bits ondersteuning
  • Mac OS X v10.9, v10.10 (64-bits) of v10.11 (64-bits)
  • 2 GB RAM (8 GB aanbevolen)
  • 2 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (kan niet worden geïnstalleerd op een volume met een hoofdlettergevoelig bestandssysteem of op verwisselbare flashopslagapparaten)
  • Beeldscherm met een resolutie van 1024x768 (1280x800 aanbevolen) met 16-bits kleuren en 512 MB VRAM (1 GB aanbevolen)
  • Systeem dat OpenGL 2.0 ondersteunt
  • Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van het lidmaatschap en toegang tot online services.**

**OPMERKING voor GEBRUIKERS. U dient te beschikken over een internetverbinding en Adobe ID, en u moet akkoord gaan met de licentieovereenkomst om dit product te activeren en te gebruiken. Dit product kan mogelijk integreren met of toegang toestaan tot bepaalde online services van Adobe of derden. Online services van Adobe, waaronder de Adobe Creative Cloud-service, zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van 13 jaar en ouder en vereisen dat gebruikers akkoord gaan met aanvullende voorwaarden en het online privacybeleid van Adobe. De toepassingen en online services zijn niet in alle landen of talen beschikbaar. Voor toegang hiervoor is mogelijk gebruikersregistratie vereist. De toepassingen en services kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd of stopgezet. Aanvullende kosten of abonnementskosten zijn mogelijk van toepassing.

Taalversies

Dansk
Deutsch
English
Español
Français
Français*
עברית*
Magyar

Italiano
Nederlands
Norsk
Polski
Português (Brasil)
Suomi
Svenska
Türkçe

Українська
čeština
Русский
 عربي*
日本語
简体中文
繁體中文
한국어

* Arabisch en Hebreeuws worden ondersteund in de versie voor het Midden-Oosten met een volledige taalondersteuning voor rechts naar links schrijven, Arabische/Hebreeuwse functies en een Engelstalige interface; ook verkrijgbaar in een Franstalige (Français*) versie voor Noord-Afrika met een volledige taalondersteuning voor rechts naar links schrijven, Arabische/Hebreeuwse functies en een Franstalige interface.

Systeemvereisten voor Bridge CC versie 6.2

Windows

• Intel® Core™2 Duo- of AMD Athlon® 64-processor; 2 GHz of snellere processor
  • Microsoft® Windows® 7 met Service Pack 1, Windows 8.1 of Windows 10
  • 2 GB RAM (8 GB aanbevolen)
  • 2 GB vrije ruimte op de vaste schijf voor de 32-bits installatie; 2,1 GB vrije ruimte op de vaste schijf voor de 64-bits installatie; tijdens de installatie is extra vrije ruimte vereist (kan niet op verwisselbare flashapparaten worden geïnstalleerd)
  • Beeldscherm met een resolutie van 1024x768 (1280x800 aanbevolen) met 16-bits kleuren en 512 MB VRAM (1 GB aanbevolen)
  • Systeem dat OpenGL 2.0 ondersteunt
  • Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van het lidmaatschap en toegang tot online services.**

Mac OS

• Multicore Intel-processor met 64-bits ondersteuning
  • Mac OS X v10.9, v10.10 (64-bits) of v10.11 (64-bits)
  • 2 GB RAM (8 GB aanbevolen)
  • 2 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (kan niet worden geïnstalleerd op een volume met een hoofdlettergevoelig bestandssysteem of op verwisselbare flashopslagapparaten)
  • Beeldscherm met een resolutie van 1024x768 (1280x800 aanbevolen) met 16-bits kleuren en 512 MB VRAM (1 GB aanbevolen)
  • Systeem dat OpenGL 2.0 ondersteunt
  • Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van het lidmaatschap en toegang tot online services.**

**OPMERKING voor GEBRUIKERS. U dient te beschikken over een internetverbinding en Adobe ID, en u moet akkoord gaan met de licentieovereenkomst om dit product te activeren en te gebruiken. Dit product kan mogelijk integreren met of toegang toestaan tot bepaalde online services van Adobe of derden. Online services van Adobe, waaronder de Adobe Creative Cloud-service, zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van 13 jaar en ouder en vereisen dat gebruikers akkoord gaan met aanvullende voorwaarden en het online privacybeleid van Adobe. De toepassingen en online services zijn niet in alle landen of talen beschikbaar. Voor toegang hiervoor is mogelijk gebruikersregistratie vereist. De toepassingen en services kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd of stopgezet. Aanvullende kosten of abonnementskosten zijn mogelijk van toepassing.

Taalversies

Dansk
Deutsch
English
Español
Français
Français*
עברית*
Magyar

Italiano
Nederlands
Norsk
Polski
Português (Brasil)
Suomi
Svenska
Türkçe

Українська
čeština
Русский
 عربي*
日本語
简体中文
繁體中文
한국어

* Arabisch en Hebreeuws worden ondersteund in de versie voor het Midden-Oosten met een volledige taalondersteuning voor rechts naar links schrijven, Arabische/Hebreeuwse functies en een Engelstalige interface; ook verkrijgbaar in een Franstalige (Français*) versie voor Noord-Afrika met een volledige taalondersteuning voor rechts naar links schrijven, Arabische/Hebreeuwse functies en een Franstalige interface.