Uw computer moet minstens de onderstaande technische specificaties hebben om Bridge CC erop te kunnen gebruiken.

Van toepassing op:

Versie van oktober 2018 (9.0)

Systeemvereisten voor eerdere versies

De nieuwste versie van Creative Cloud-apps ondersteunt sommige oudere versies van Windows en Mac niet. Meer informatie.

Minimale systeemvereisten voor Bridge CC

Windows

Minimale vereisten
Processor

Intel® Core™2 Duo- of AMD Athlon® 64-processor; 2 GHz of snellere processor

Besturingssysteem

Microsoft® Windows® 7 met Service Pack 1 of Windows 10

RAM

2 GB RAM (8 GB aanbevolen)

Schijfruimte

2 GB vrije ruimte op de vaste schijf voor de 32-bits installatie; 2,1 GB vrije ruimte op de vaste schijf voor de 64-bits installatie; tijdens de installatie is extra vrije ruimte vereist (kan niet op verwisselbare flashapparaten worden geïnstalleerd)

Beeldschermresolutie

Beeldscherm met een resolutie van 1024x768 (1280x800 aanbevolen) met 16-bits kleuren en 512 MB VRAM (1 GB aanbevolen)

GPU

Systeem dat OpenGL 2.0 ondersteunt

Internet

Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validatie van het lidmaatschap en toegang tot online services.**

*Bridge CC 2019 wordt niet ondersteund voor Windows 10 v1511 en v1607.

macOS

Minimale vereisten
Processor

Multicore Intel-processor met 64-bits ondersteuning

Besturingssysteem

macOS X 10.13 aanbevolen, minimaal macOS X 10.12

RAM

2 GB RAM (8 GB aanbevolen)

Schijfruimte

2 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (kan niet worden geïnstalleerd op een volume met een hoofdlettergevoelig bestandssysteem of op verwisselbare flashopslagapparaten)

Beeldschermresolutie

Beeldscherm met een resolutie van 1024x768 (1280x800 aanbevolen) met 16-bits kleuren en 512 MB VRAM (1 GB aanbevolen)

GPU

Systeem dat OpenGL 2.0 ondersteunt

Internet

Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validatie van het lidmaatschap en toegang tot online services.**

**OPMERKING voor GEBRUIKERS. U dient te beschikken over een internetverbinding en Adobe ID, en u moet akkoord gaan met de licentieovereenkomst om dit product te activeren en te gebruiken. Dit product kan mogelijk integreren met of toegang toestaan tot bepaalde online services van Adobe of derden. Online services van Adobe, waaronder de Adobe Creative Cloud-service, zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van 13 jaar en ouder en vereisen dat gebruikers akkoord gaan met aanvullende voorwaarden en het online privacybeleid van Adobe. De applicaties en online services zijn niet in alle landen of talen beschikbaar. Voor toegang hiervoor is mogelijk gebruikersregistratie vereist. De applicaties en services kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd of stopgezet. Aanvullende kosten of abonnementskosten zijn mogelijk van toepassing.

Beschikbare taalversies van Bridge CC

Dansk

Deutsch

English

Español

Français

Français*

עברית*

Magyar

Italiano

Nederlands

Norsk

Polski

Português (Brasil)

Suomi

Svenska

Türkçe

Українська

čeština

Русский

عربي*

日本語

简体中文

繁體中文

한국어

* Arabisch en Hebreeuws worden ondersteund in de versie voor het Midden-Oosten met een volledige taalondersteuning voor rechts naar links schrijven, Arabische/Hebreeuwse functies en een Engelstalige interface; ook verkrijgbaar in een Franstalige (Français*) versie voor Noord-Afrika met een volledige taalondersteuning voor rechts naar links schrijven, Arabische/Hebreeuwse functies en een Franstalige interface.