Toepassingen die Camera Raw 8.4 gebruiken, kunnen geen metagegevens weergeven of bewerken

Nadat u naar Camera Raw 8.4 hebt bijgewerkt, kunnen Adobe-toepassingen die Camera Raw gebruiken in Mac OS geen metagegevens van kopie weergeven of afbeeldingen bewerken in Camera Raw.

Oplossing: de Camera Raw 8.4-invoegtoepassing handmatig installeren

1. Sluit Adobe-toepassingen af die de Camera Raw-invoegtoepassing gebruiken.

2. Download het volgende bestand:

Downloaden

3. Zoek het gedownloade bestand en dubbelklik erop om het te decomprimeren. Het resulterende bestand is Camera Raw.plugin.

4. Navigeer naar de map Macintosh HD.

5. Open de map met bestandsindelingen.

1. Voor CS6-toepassingen: Open de map Library/Application Support/Adobe/Plug-Ins/CS6/File Formats.

2. Voor Creative Cloud-toepassingen: Open de map Library/Application Support/Adobe/Plug-Ins/CC/File Formats.

BELANGRIJK: navigeer naar de Library-hoofdmap op uw harde schijf, niet de Library-map onder uw gebruikersmap.

6. Kopieer het bestand Camera Raw.plugin in stap 3 naar de map met bestandsindelingen.

Als u de toegang tot Camera Raw vereist voor toepassingen van CS6 en CC, installeert u de Camera Raw-invoegtoepassing in beide mappen met bestandsindelingen van CS6 en CC.

BELANGRIJK: dit nieuwe bestand overschrijft het bestand dat al in deze map staat. Het is belangrijk dat er slechts één Camera Raw.plugin-bestand in deze map staat.

7. Open de toepassing met de Camera Raw-invoegtoepassing.