Wat is de toegevoegde waarde van Creative Cloud voor ondernemingen?

Creative Cloud voor ondernemingen geeft organisaties de kracht en snelheid die nodig zijn om goede inhoud te maken, te verkrijgen, te beheren en te leveren aan doelgroepen overal ter wereld.

Wat is inbegrepen bij Adobe Creative Cloud voor ondernemingen?

Creatieve apps

omvatten desktop-apps, zoals Adobe Photoshop CC en Illustrator CC, plus verbonden mobiele apps en essentiële cloudservices die het mogelijk maken onderweg met een project te beginnen en dit overal te voltooien.

CreativeSync

is een belangrijke technologie die het hart vormt van Creative Cloud en die ervoor zorgt dat u uw bestanden, lettertypen, afbeeldingen, video's, instellingen en andere middelen altijd binnen handbereik hebt op uw desktop, op internet en in mobiele apps. Werk samen met verschillende teams, deel stijlgidsen, mappen en creatieve middelen en voorzie uw teams van moderne workflows die tot tien keer sneller zijn dan zonder Creative Cloud.

Creative Cloud-services

bieden toegang tot miljoenen stockafbeeldingen, illustraties, sjablonen, 3D-modellen en video's van hoge kwaliteit, rechtstreeks vanuit uw Creative Cloud-apps, met Adobe Stock en tot duizenden hoogwaardige lettertypen voor web- en desktopontwerp met de lettertypeservice Adobe Typekit.

Beveiliging op ondernemingsniveau

van uw intellectuele eigendom en creatieve inhoud die zowel tijdens de verzending als tijdens de opslag worden versleuteld om ervoor te zorgen dat uw gegevens altijd zijn beveiligd. Distribueer software en services via de Adobe Admin Console. Gebruik de User Management SDK voor synchronisatie met bestaande adreslijstsystemen, zodat wijzigingen in gebruikers worden geautomatiseerd en de organisatie de volledige controle heeft over rechten op Adobe-licenties.

Meer informatie over Creative Cloud voor ondernemingen.

Kan mijn organisatie nog steeds Creative Suite 6 (CS6) aanschaffen via een programma voor volumelicenties?

Nee, Creative Suite 6 is niet langer beschikbaar onder de programma’s voor volumelicenties. Licenties voor de creatieve software van Adobe zijn uitsluitend nog verkrijgbaar via Creative Cloud. Grote organisaties kunnen Creative Cloud voor ondernemingen aanschaffen als onderdeel van een Enterprise Term License Agreement (ETLA).

Organisaties die niet in aanmerking komen voor een ETLA of op zoek zijn naar flexibelere licentievoorwaarden kunnen Creative Cloud voor ondernemingen aanschaffen via het licentieprogramma VIP (Value Incentive Plan). Volumekortingen zijn beschikbaar.

Worden de Creative Cloud-applicaties uitgevoerd in de browser via streaming of een virtualisatietechnologie?

Nee. Creative Cloud-apps worden niet gestreamd of gevirtualiseerd in de cloud. De desktop-applicaties worden gedownload van Creative Cloud en lokaal geïnstalleerd en uitgevoerd op de computer van de gebruiker.

Moeten gebruikers in organisaties altijd een internetverbinding hebben om Creative Cloud te kunnen gebruiken?

Nee, gebruikers hoeven geen internetverbinding te hebben om de gedownloade Creative Cloud-apps te gebruiken die lokaal op hun desktopcomputer worden uitgevoerd.

Kan IT de Creative Cloud-apps en -services blijven verpakken voor distributie via de bestaande distributie-infrastructuur?

Ja, we blijven verpakkingstools aanbieden voor aanpassing en verpakking van de Creative Cloud-apps en -services. Het inpakprogramma produceert Microsoft Windows Installers (MSI) of Mac OS X PKG-installatieprogramma's voor distributie en installatiekopieën voor de onderneming.

Wat doe ik als mijn organisatie niet onmiddellijk wil updaten wanneer Adobe nieuwe desktop-applicaties uitbrengt via Creative Cloud voor ondernemingen?

Het IT-team heeft volledige controle over welke apps, services en functies wanneer worden verpakt en gedistribueerd. Versies kunnen in een productieomgeving of via proefprogramma's worden beoordeeld voordat ze in de hele organisatie worden gedistribueerd.

Werkt Creative Cloud voor ondernemingen ook in BYOD-omgevingen (Bring Your Own Device) of bij organisaties die werknemers de gelegenheid bieden om thuis te werken?

Ja. IT kan de Adobe Admin Console gebruiken om gebruikers te beheren die thuis werken met computers die geen eigendom zijn van de organisatie.

Welk type opslag ondersteunt Creative Cloud voor ondernemingen?

Creative Cloud voor ondernemingen ondersteunt multi-tenant opslag. Deze hostingoptie ondersteunt gegevensversleuteling, eenmalige aanmelding en fijnmazig beheer van toegang tot services. Hoeveel cloudopslag voor elke gebruiker beschikbaar is, hangt af van het gekozen lidmaatschap voor uw organisatie en de voorwaarden van uw overeenkomst.

Kunnen IT-beheerders services van Creative Cloud voor ondernemingen in- en uitschakelen?

Diverse kernservices, waaronder bestandssynchronisatie en samenwerkingsservices, zijn standaard ingeschakeld en kunnen niet worden uitgeschakeld. Er zijn echter verschillende configureerbare services die kunnen worden in- of uitgeschakeld al naar gelang de behoeften van uw teams. Meer informatie over deze configureerbare services is hier beschikbaar.

Ondersteunt Creative Cloud voor ondernemingen eenmalige aanmelding?

Ja. Creative Cloud voor ondernemingen ondersteunt diverse aanmeldingsmethoden voor gebruikers, waaronder Federated ID/eenmalige aanmelding. Creative Cloud voor ondernemingen kan worden geïntegreerd met diverse identiteitsproviders die voldoen aan SAML2.0.

Is Creative Cloud een veilige omgeving?

Ja, Creative Cloud is een veilige omgeving, die wordt gehost op Amazon Web Services, volgens strikte beveiligingsprotocollen die de bescherming van een ondernemingsomgeving waarborgen.

Gedetailleerde informatie over de beveiligingsprocedures en -protocollen van Adobe vindt u in het Whitepaper over de beveiliging van Adobe Creative Cloud en de veelgestelde vragen over beveiliging.