Installatiefouten 'Onvoldoende schijfruimte'

Tijdens het installeren van een toepassing ziet u een of beide van de volgende fouten in uw installatielogboekbestand:

• Afsluitcode: 30 – Installatie voltooid met fouten wegens onvoldoende schijfruimte
  • Afsluitcode: 31 – Installatie mislukt wegens onvoldoende schijfruimte

Oplossing 1: ruimte vrijmaken op de harde schijf

Vergroot de hoeveelheid vrije schijfruimte zodat er voldoende ruimte is om uw app te installeren. Installeer vervolgens de app opnieuw.

Opmerking:

Zie de Systeemvereisten voor uw app om te weten te komen hoeveel schijfruimte u nodig hebt.

Oplossing 2: een lokale gebruikersaccount aanmaken

Maak een nieuwe lokale gebruikersaccount met beheerdersrechten en meld u aan met deze account. Installeer vervolgens uw app opnieuw.