Beschikbare talen

Bij het lidmaatschap van Creative Cloud™ is toegang tot de website Creative Cloud Assets, assets.adobe.com, inbegrepen. Deze website fungeert als een hub waarmee je inhoud kunt verkennen, maken en publiceren en je werk kunt delen. Meld je aan op www.adobe.com/nl om toegang te krijgen tot de CC-desktop-applicaties die je kunt downloaden en installeren op de lokale computer en tot aanvullende apps en onlineservices.

Creative Cloud-website

De Creative Cloud-website is beschikbaar in de volgende talen:

Deens
Duits
Engels
Spaans
Frans
Italiaans
Nederlands
Noors
Pools

Turks
Tsjechisch
Russisch
Japans
Koreaans
Vereenvoudigd Chinees
Braziliaans Portugees
Fins
Zweeds

Creative Cloud-applicaties

Als Creative Cloud-lid kun je Creative Cloud-applicaties downloaden en installeren in elke taal waarin de producten beschikbaar zijn. In tegenstelling tot bij de aanschaf van traditionele software, waarbij alle onderdelen in dezelfde taal zijn, kun je voor Creative Cloud voor elk product uit meerdere talen kiezen. Zo kun je verschillende taalversies van elk product gebruiken, afhankelijk van je behoeften. Meer informatie. Gebruik de productkoppelingen in de sectie met systeemvereisten voor een volledig overzicht van de talen voor elk Creative Cloud-product.

Aanvullende apps en services

Je kunt uit de volgende talen kiezen bij het gebruik van deze producten:

• Adobe Edge Animate: Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans en Japans
  • Adobe Edge Code preview: Engels en Frans
  • Adobe Edge Inspect: Engels, Frans en Japans
  • Adobe Gaming SDK: Engels
  • Adobe Muse: Duits, Engels, Spaans, Frans, Nederlands, Zweeds en Japans
  • Adobe PhoneGap Build: Engels en Frans
  • Adobe Photoshop Lightroom: Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Nederlands, Braziliaans Portugees, Zweeds, Vereenvoudigd Chinees, Traditioneel Chinees, Koreaans en Japans
  • Adobe Story Plus: Duits, Engels, Spaans, Frans en Italiaans*
  • Adobe Typekit: Engels, Frans en Japans
  • Adobe Web Hosting: Duits, Engels, Spaans, Frans, Nederlands, Zweeds en Japans*
  • Creative Cloud desktop-app: Engels, Frans, Duits, Japans, Italiaans, Spaans, Russisch, Koreaans, Braziliaans Portugees, Pools, Vereenvoudigd Chinees, Traditioneel Chinees, Zweeds, Turks, Deens, Nederlands, Fins, Noors en Tsjechisch
  • Adobe Scout: Engels, Frans, Vereenvoudigd Chinees en Traditioneel Chinees

* Adobe Story Plus is niet beschikbaar in het Japans, maar klanten in Japan hebben toegang tot de Engelse versie. Web Hosting is ook beschikbaar in Japan, maar de interface is een combinatie van Engels en Japans.

Systeemvereisten

Belangrijk: Om gebruik te kunnen maken van de nieuwste functies en technologieën van het besturingssysteem, vereisen de volgende belangrijke nieuwe versie van Creative Cloud en de volgende versie van Lightroom CC Mac OS X 10.10 of hoger.

Leden met oudere versies van Mac OS X, zoals 10.9, kunnen hun huidige Creative Cloud-applicaties blijven gebruiken en installeren, maar ze kunnen de volgende belangrijke nieuwe versie van Creative Cloud, Lightroom CC en Adobe Camera Raw pas installeren of gebruiken nadat ze een upgrade naar een ondersteunde versie van Mac OS X hebben uitgevoerd. Apple biedt een gratis update naar de nieuwste versie van Mac OS X (10.11).

Creative Cloud-website

De Creative Cloud-website en gekoppelde websites, zoals Adobe Admin Console en Enterprise Dashboard, zijn ontworpen voor optimale werking met de nieuwste versies van Chrome, Safari, Firefox en Internet Explorer. De werking van de site vermindert langzaam naarmate oudere browsers worden gebruikt; het is mogelijk dat bepaalde functies in oudere versies niet werken. Internet Explorer 9 en eerdere versies worden niet ondersteund.

Browsercompatibiliteit

Mac OS x

Windows 7

Windows 8

Windows 10

Safari 7.x

Internet Explorer 10
Internet Explorer 11
Internet Explorer 10
Internet Explorer 11
Internet Explorer 10
Internet Explorer 11

Google Chrome

Google Chrome

Google Chrome

Google Chrome

Firefox 4 of hoger

Firefox 4 of hoger

Firefox 4 of hoger

Firefox 4 of hoger

Desktop-applicaties

Met het Creative Cloud-lidmaatschap kun je alle creatieve desktop-apps downloaden en installeren op je lokale computer en heb je toegang tot aanvullende apps en onlineservices. De desktop-applicaties die zijn inbegrepen bij je lidmaatschap, zijn beschikbaar in versies voor Mac OS X en Windows®. Voor alle 2015 Creative Cloud desktop-apps geldt een minimale besturingssysteemvereiste van Mac OS X 10.9 en Windows 7 of hoger. Eerder versies van Creative Cloud-apps worden ondersteund op eerdere besturingssystemen.

Raadpleeg de volgende pagina's voor een volledig overzicht van de systeemvereisten voor je Creative Cloud-app:

Adobe Acrobat DC

Adobe After Effects CC

Adobe Animate CC

Adobe Audition CC

Adobe Bridge CC

Adobe Dreamweaver CC

Adobe Edge Animate

Adobe Edge Inspect

Adobe Edge Reflow

Adobe Extension Manager

ExtendScript Toolkit

Adobe Fireworks CS6

Adobe Flash Builder

Adobe Illustrator CC

Adobe InCopy CC

Adobe InDesign CC

Adobe Muse CC

Adobe PhoneGap

Adobe Photoshop CC

Adobe Photoshop Lightroom CC

Adobe Prelude CC

Adobe Premiere Pro CC

Adobe Story

Adobe Scout CC

Adobe SpeedGrade CC

Mobiele apps van Adobe

Mobiele apps van Adobe zijn onafhankelijk van desktop-apps beschikbaar. Je vindt de systeemvereisten voor mobiele apps op de respectievelijke productpagina's.

Bekijk mobiele apps en ga naar de productpagina voor je favoriete mobiele app van Adobe.

SDK's

Adobe Gaming SDK

Creative Cloud desktop-app