Systeemvereisten

De nieuwste versie van Creative Cloud-apps ondersteunt sommige oudere versies van Windows en Mac niet. Meer informatie.

Creative Cloud-website

De Creative Cloud-website en gekoppelde websites, zoals de Adobe Admin Console, zijn ontworpen voor een optimale werking met de nieuwste versies van Chrome, Safari, Firefox en Internet Explorer. De werking van de site vermindert langzaam naarmate oudere browsers worden gebruikt; het is mogelijk dat bepaalde functies in oudere versies niet werken. Internet Explorer 9 en eerdere versies worden niet ondersteund.

Browsercompatibiliteit

Mac OS x

Windows 7

Windows 8

Windows 10

Safari 7.x

Internet Explorer 11

Internet Explorer 11

Microsoft Edge
Internet Explorer 11

Google Chrome

Google Chrome

Google Chrome

Google Chrome

Firefox 4 of hoger

Firefox 4 of hoger

Firefox 4 of hoger

Firefox 4 of hoger

Desktop-applicaties

Met het Creative Cloud-lidmaatschap kun je alle creatieve desktop-apps downloaden en installeren op je lokale computer en heb je toegang tot aanvullende apps en onlineservices. De desktop-applicaties die zijn inbegrepen bij je lidmaatschap, zijn beschikbaar in versies voor Mac OS X en Windows.

Creative Cloud-apps hebben verschillende minimale vereisten voor het besturingssysteem. Raadpleeg de volgende pagina's voor een volledig overzicht van de systeemvereisten voor je Creative Cloud-app:

Adobe Acrobat DC

Adobe After Effects

Adobe Animate

Adobe Audition

Adobe Bridge

Adobe Dimension

Adobe Dreamweaver

Adobe Edge Animate

Adobe Edge Inspect

Adobe Edge Reflow

Adobe Extension Manager

ExtendScript Toolkit

Adobe Fireworks CS6

Adobe Flash Builder

Adobe Illustrator

Adobe InCopy

Adobe InDesign

Adobe Muse CC

Adobe PhoneGap

Adobe Photoshop

Adobe Photoshop Lightroom CC

Adobe Photoshop Lightroom Classic CC

Adobe Prelude

Adobe Premiere Pro

Adobe Premiere Rush

Adobe Scout CC

Adobe XD

Mobiele apps van Adobe

Mobiele apps van Adobe zijn onafhankelijk van desktop-apps beschikbaar. Je vindt de systeemvereisten voor mobiele apps op de respectievelijke productpagina's.

Raadpleeg Mobiele apps en ga naar de productpagina voor je favoriete mobiele app van Adobe.

SDK's

Adobe Gaming SDK

Creative Cloud desktop-app

• Microsoft® Windows 7 of hoger
  • Mac OS X 10.9 of hoger
  • Internetverbinding vereist

Beschikbare talen

Bij het lidmaatschap van Creative Cloud is toegang tot de website Creative Cloud Assets, assets.adobe.com, inbegrepen. Deze website fungeert als een hub waarmee je inhoud kunt verkennen en maken en je werk kunt publiceren en delen. Meld je aan op www.adobe.com om toegang te krijgen tot de Creative Cloud-apps die je kunt downloaden en installeren op de lokale computer en tot aanvullende apps en onlineservices.

Creative Cloud-website

De Creative Cloud-website is beschikbaar in de volgende talen:

Deens
Duits
Engels
Spaans
Frans
Italiaans
Nederlands
Noors
Pools

Turks
Tsjechisch
Russisch
Japans
Koreaans
Vereenvoudigd Chinees
Braziliaans Portugees
Fins
Zweeds

Creative Cloud-apps

Als Creative Cloud-lid kun je Creative Cloud-apps downloaden en installeren in elke taal waarin de producten beschikbaar zijn. In tegenstelling tot bij de aanschaf van traditionele software, waarbij alle onderdelen in dezelfde taal zijn, kun je voor Creative Cloud voor elk product uit meerdere talen kiezen. Zo kun je verschillende taalversies van elk product gebruiken, afhankelijk van je behoeften. Meer informatie. Gebruik de productkoppelingen in de sectie met systeemvereisten voor een volledig overzicht van de talen voor elke Creative Cloud-app.

Aanvullende apps en services

Je kunt uit de volgende talen kiezen bij het gebruik van deze producten:

• Adobe Edge Animate: Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans en Japans
  • Adobe Edge Code preview: Engels en Frans
  • Adobe Edge Inspect: Engels, Frans en Japans
  • Adobe Gaming SDK: Engels
  • Adobe Muse: Duits, Engels, Spaans, Frans, Nederlands, Zweeds en Japans
  • Adobe PhoneGap Build: Engels en Frans
  • Adobe Photoshop Lightroom: Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Nederlands, Braziliaans Portugees, Zweeds, Vereenvoudigd Chinees, Traditioneel Chinees, Koreaans en Japans
  • Adobe Fonts: Engels, Frans en Japans
  • Adobe Web Hosting: Duits, Engels, Spaans, Frans, Nederlands, Zweeds en Japans*
  • Creative Cloud desktop-app: Engels, Frans, Duits, Japans, Italiaans, Spaans, Russisch, Koreaans, Braziliaans Portugees, Pools, Vereenvoudigd Chinees, Traditioneel Chinees, Zweeds, Turks, Deens, Nederlands, Fins, Noors en Tsjechisch
  • Adobe Scout: Engels, Frans, Vereenvoudigd Chinees en Traditioneel Chinees

* Web Hosting is ook beschikbaar in Japan, maar de interface is een combinatie van Engels en Japans.