Systeemvereisten

Creative Cloud-website

De Creative Cloud-website en gekoppelde websites, zoals de Adobe Admin Console, zijn ontworpen voor een optimale werking met de nieuwste versies van Google Chrome, Safari, Firefox en Microsoft Edge. Je ondervindt mogelijk problemen bij het gebruik van bepaalde functies in oudere versies van browsers.

Besturingssysteem Ondersteunde browsers

Mac OS X

Google Chrome

Safari

Firefox

Windows 10

Google Chrome

Microsoft Edge

Firefox

Windows 8

Google Chrome

_

Firefox

Windows 7

Google Chrome

_

Firefox

Desktop-apps en mobiele apps

Voor een optimale werking van Creative Cloud-apps raden we je aan het besturingssysteem van je computer of mobiele apparaat up-to-date te houden. Gebruik voor desktop-apps een versie van Windows of macOS die niet ouder is dan twee versies geleden. Gebruik voor mobiele apps een iOS-versie die niet ouder is dan de vorige versie of een Android-versie die niet ouder is dan twee versies geleden.

Klik op de onderstaande koppeling voor je Creative Cloud-app voor de volledige systeemvereisten. Je vindt de systeemvereisten voor mobiele apps in de systeemvereisten voor de bijbehorende desktop-apps.

SDK's

Creative Cloud desktop-app

Voor de Creative Cloud desktop-app gelden de volgende vereisten:

• Microsoft® Windows 7 (alleen 64-bits) en hoger
  • Mac OS X 10.12 en hoger
  • Internetverbinding

Voldoet het besturingssysteem niet aan de vereisten? Je kunt versie 4.9 van de Creative Cloud desktop-app gebruiken in oudere besturingssystemen, zoals Windows 7 (32-bits) tot 10 (32-bits) of Mac OS X 10.10 tot 10.11.

Beschikbare talen

Creative Cloud-website

Deens
Duits
Engels
Spaans
Frans
Italiaans
Nederlands
Noors
Pools

Turks
Tsjechisch
Russisch
Japans
Koreaans
Vereenvoudigd Chinees
Braziliaans Portugees
Fins
Zweeds

Creative Cloud desktop-app

Tsjechisch
Deens
Duits
Engels
Spaans
Fins
Frans
Italiaans
Japans
Koreaans

Noors
Nederlands
Pools
Braziliaans Portugees
Russisch
Zweeds
Turks
Vereenvoudigd Chinees
Traditioneel Chinees

Creative Cloud-apps

Als Creative Cloud-lid kun je Creative Cloud-apps downloaden en installeren in elke taal waarin de producten beschikbaar zijn. Zo kun je verschillende taalversies van elk product gebruiken, afhankelijk van je behoeften. Gebruik de productkoppelingen in de sectie met systeemvereisten voor een volledig overzicht van de talen voor elke Creative Cloud-app.

Apps en services die beschikbaar zijn in een beperkt aantal talen

Je kunt uit de volgende talen kiezen bij het gebruik van deze producten:

Adobe Gaming SDK: Engels

Adobe Muse: Duits, Engels, Spaans, Frans, Nederlands, Zweeds en Japans

Adobe PhoneGap Build: Engels en Frans

Adobe Photoshop Lightroom: Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Nederlands, Braziliaans Portugees, Zweeds, Vereenvoudigd Chinees, Traditioneel Chinees, Koreaans en Japans

Adobe Fonts: Engels, Frans en Japans

Adobe Web Hosting: Duits, Engels, Spaans, Frans, Nederlands, Zweeds en Japans*

Adobe Scout: Engels, Frans, Vereenvoudigd Chinees en Traditioneel Chinees

* Web Hosting is ook beschikbaar in Japan, maar de interface is een combinatie van Engels en Japans.