Fout 'Externe server reageert niet' | Installeren

Ontdek hoe u de fout 'Externe server reageert niet' kunt oplossen, die kan optreden wanneer u Application Manager voor Adobe Creative Cloud probeert te installeren.

Wanneer u Adobe Application Manager voor Creative Cloud installeert, krijgt u de volgende foutmelding:

'Externe server reageert niet.'

Download en installeer de nieuwste versie van de Creative Cloud desktop-app om dit probleem te verhelpen.

1. Sluit alle Adobe-applicaties, inclusief PDApp.

2. Start uw webbrowser opnieuw.

3. Download en installeer de nieuwste versie van de Creative Cloud desktop-app.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online