Lees hoe je de Creative Cloud desktop-app downloadt en installeert.

De Creative Cloud desktop-app downloaden

1. Ga naar de Creative Cloud-website. Je download begint onmiddellijk.

De Creative Cloud desktop-app downloaden

Als je Windows gebruikt, wordt je mogelijk gevraagd het gedownloade bestand op te slaan. Als je macOS gebruikt, moet je mogelijk toestaan dat het bestand wordt gedownload.

2. Dubbelklik op het gedownloade bestand om de installatie te starten:

macOS: Creative_Cloud_Installer.dmg

Windows: Creative_Cloud_Set-Up.exe

3. Volg de aanwijzingen op het scherm om de installatie te voltooien.

Opmerking:

De Creative Cloud desktop-app wordt altijd op de standaardlocatie geïnstalleerd. Je kunt geen andere map of schijf opgeven.

Als je nog steeds problemen hebt met downloaden of installeren, kun je een directe downloadkoppeling proberen.

Volg de onderstaande aanwijzingen voor je besturingssysteem:

1. Achterhaal welke versie van Windows je gebruikt (64-bits of 32-bits). Als je weet welke versie je hebt, ga je direct naar de volgende stap.

2. Download het installatieprogramma voor je Windows-versie:

Windows 10
    (64-bits)

Windows 10
    (ARM)
    Windows 8, 7
    (64-bits)
    Windows 10, 8, 7
    (32-bits)
    Downloaden
    Downloaden
    Downloaden
    Downloaden

Je kunt worden gevraagd of je het gedownloade bestand wilt opslaan.

3. Klik met de rechtermuisknop op het gedownloade bestand en selecteer Alles uitpakken.

4. Dubbelklik op Set-up.exe in de uitgepakte map.

5. Als je daarom wordt gevraagd, meld je je aan bij je Adobe-account om de installatie te starten. Volg de aanwijzingen op het scherm.

De Creative Cloud desktop-app wordt automatisch geopend zodra deze is geïnstalleerd. Je kunt deze app gebruiken om je Creative Cloud-apps te installeren en nog veel meer.

1. Kijk welke macOS-versie je hebt. Als je weet welke versie je hebt, ga je direct naar de volgende stap.

2. Download het installatieprogramma voor je macOS-versie:

macOS v10.12 of later  Apple M1-computers macOS v10.11 of eerder
    Downloaden
    Downloaden
    Downloaden

Je kunt worden gevraagd om toestemming te geven voor het downloaden.

3. Dubbelklik op het gedownloade bestand om het uit te pakken.

4. Dubbelklik op Installeren in de uitgepakte map.

5. Als je daarom wordt gevraagd, meld je je aan bij je Adobe-account om de installatie te starten. Volg de aanwijzingen op het scherm.

De Creative Cloud desktop-app wordt automatisch geopend zodra deze is geïnstalleerd. Je kunt deze app gebruiken om je Creative Cloud-apps te installeren en nog veel meer.

Vraag het aan de community

Stel vragen en krijg antwoord van experts.