Kom te weten hoe u de Creative Cloud-desktopapp downloadt en installeert.

Downloaden van Adobe.com

Voer de onderstaande stappen uit om de Creative Cloud-desktopapp te downloaden van Adobe.com:

1. Klik op de knop Downloaden.

2. Volg de instructies op het scherm.

Downloaden via links voor rechtstreekse download

Als u problemen ondervindt bij het downloaden van de Adobe Creative Cloud-desktopapp vanaf Adobe.com, probeert u de volgende stappen:

1. Om aan de slag te gaan, klikt u gewoon op een van de onderstaande downloadlinks en slaat u het bestand op uw computer op.

2. Dubbelklik op het gedownloade bestand om het uit te pakken.

3. Voer een van de volgende handelingen uit om de installatie te starten:

Windows: dubbelklik op Setup.exe in de uitgepakte map.

Mac OS: dubbelklik op Installeren vanaf de uitgepakte map.

4. De installatie gaat van start. U kunt de voortgang van de installatie volgen.

install-progress
  5. Meld u aan met uw Adobe ID en -wachtwoord of met uw sociale (Facebook- of Google-)account.

Aanmelden

Gefeliciteerd! De Creative Cloud-desktopapp is nu geïnstalleerd op uw systeem. Nu kunt u elke Creative Cloud-app of service verkennen, installeren, starten en beheren.