Meer informatie over het downloaden en installeren van de Creative Cloud-desktopapp.

Hoe download ik de Creative Cloud-desktopapp

Met de Creative Cloud-desktopapp kunt u uw Creative Cloud-toepassingen downloaden, installeren en bijwerken.

1. Meld u aan via de downloadpagina van de Creative Cloud-desktopapp.

2. Klik op Downloaden in de navigatiebalk en volg de aanwijzingen op het scherm.

De app Creative Cloud downloaden

Opmerking:

De Creative Cloud-desktopapp bestanden worden altijd op een standaardlocatie op uw machine geïnstalleerd. U kunt geen andere map of schijf opgeven.

Als u nog steeds problemen hebt met het downloaden of installeren, kunt u het met een directe downloadlink proberen.

Volg onderstaande aanwijzingen voor uw besturingssysteem:

1. Download het installatieprogramma voor uw Windows-versie:

Windows 10 (64-bits)

Windows (alle andere versies)

2. Klik met de rechtermuisknop op het gedownloade bestand en selecteer Alles uitpakken.

3. Dubbelklik op Set-up.exe in de uitgepakte map.

U kunt de voortgang van de installatie via het getoonde installatievenster volgen. Meld u aan bij uw Adobe-account als u daarom gevraagd wordt.

De installatievoortgang wordt in een installatievenster getoond.

1. Download het installatieprogramma voor uw macOS-versie:

macOS v10.12 of later

macOS v10.11 of eerder

2. Dubbelklik op het gedownloade bestand om het uit te pakken.

3. Dubbelklik op Installeren in de uitgepakte map.

U kunt de voortgang van de installatie via het getoonde installatievenster volgen. Meld u aan bij uw Adobe-account als u daarom gevraagd wordt.

De installatievoortgang wordt in een installatievenster getoond.