Probleem

Wanneer u Elements Organizer op Windows start, wordt het volgende foutbericht weergegeven:

DirectX kan niet worden geïnitialiseerd

Oplossing

Volg de onderstaande stappen om dit probleem op te lossen:

  1. Druk op de Windows-toets van uw toetsenbord en typ Windows onderdelen.

  2. Klik op Windows-onderdelen in- of uitschakelen.

  3. Breid in het dialoogvenster Windows-onderdelen de optie Oude onderdelen uit en selecteer DirectPlay.

    DirectPlay selecteren
  4. Open Elements Organizer.

Dit werk is gelicentieerd onder de Creative Commons Naamsvermelding/Niet-commercieel/Gelijk delen 3.0 Unported-licentie  De voorwaarden van Creative Commons zijn niet van toepassing op Twitter™- en Facebook-berichten.

Juridische kennisgevingen   |   Online privacybeleid