Download de installatieprogramma's van Photoshop Elements 2019 en 2018.

Lezen voordat u gaat downloaden

Klik hier voor de lijst met alles wat u moet weten om Photoshop Elements te downloaden

• U kunt de installatiebestanden gebruiken om Photoshop Elements op uw computer te installeren en het vervolgens als volledige versie of proefversie gebruiken.
    • U hebt uw serienummer voor Photoshop Elements nodig om de volledige versie van het product te gebruiken. Hulp nodig bij het vinden van uw serienummer? Meld u aan bij Mijn Adobe om serienummers voor geregistreerde producten te vinden.
      Of zie Zoek een serienummer.
    • Als u het serienummer niet hebt, kunt u het product installeren en voor een beperkte proefperiode proberen.
  • Zorg ervoor dat uw systeem aan de vereisten voor Photoshop Elements-producten voldoet.
  • Hebt u problemen? Vraag hulp aan onze community-experts.

Photoshop Elements 2019

Voor Windows Voor macOS

64 bits downloaden (2,9 GB)

Talen: Duits, Engels, Frans, Italiaans, Japans, Nederlands, Pools, Russisch, Spaans, Tsjechisch en Zweeds

Downloaden (2,8 GB)

Talen: Duits, Engels, Frans en Japans

Photoshop Elements 2018

Voor Windows Voor macOS

64 bits downloaden (2,6 GB)

Talen: Duits, Engels, Frans, Italiaans, Japans, Nederlands, Pools, Russisch, Spaans, Tsjechisch en Zweeds

Downloaden (2,6 GB)

Talen: Duits, Engels, Frans en Japans

Wordt uw versie niet weergegeven?

Kom te weten hoe u toegang krijgt tot eerdere versies van apps zonder abonnement.

Photoshop Elements installeren

Nadat u het installatieprogramma hebt gedownload, volgt u de procedure in Photoshop Elements installeren om de toepassing te installeren.