Download de installatieprogramma's van Adobe Photoshop Elements 2020 en 2019.

Lezen voordat u gaat downloaden

Adobe Photoshop Elements 2020

Voor Windows Voor macOS

64 bits downloaden (3.4 GB)

Talen: Duits, Engels, Frans, Italiaans, Japans, Nederlands, Pools, Russisch, Spaans, Tsjechisch en Zweeds

Downloaden (3.1 GB)

Talen: Duits, Engels, Frans en Japans

Adobe Photoshop Elements 2019

Opmerking:

Adobe Photoshop Elements 2019 wordt niet ondersteund op Catalina (macOS 10.15). Zie Compatibiliteit van Photoshop Elements en Premiere Elements met macOS 10.15 voor meer informatie.

Voor Windows Voor macOS

64 bits downloaden (2,9 GB)

Talen: Duits, Engels, Frans, Italiaans, Japans, Nederlands, Pools, Russisch, Spaans, Tsjechisch en Zweeds

Downloaden (2,8 GB)

Talen: Duits, Engels, Frans en Japans

Wordt uw versie niet weergegeven?

Kom te weten hoe u toegang krijgt tot eerdere versies van apps zonder abonnement.

Adobe Photoshop Elements installeren

Nadat u het installatieprogramma hebt gedownload, volgt u de procedure in Photoshop Elements installeren om de toepassing te installeren.