U kunt installatieprogramma's van Photoshop Elements 2019, 2018 en 15 downloaden via deze pagina.

Lezen voordat u gaat downloaden

Klik hier voor de lijst met alles wat u moet weten om Photoshop Elements te downloaden

• U kunt de installatiebestanden gebruiken om Photoshop Elements op uw computer te installeren en het vervolgens als volledige versie of proefversie gebruiken.
    • U hebt uw serienummer voor Photoshop Elements nodig om de volledige versie van het product te gebruiken. Hulp nodigbij het vinden vanuw serienummer? Tekenaan bij Mijn Adobe om serienummers voor geregistreerde producten te vinden.
      Of zie Zoek een serienummer.
    • Als u het serienummer niet hebt, kunt u het product installeren en voor een beperkte proefperiode proberen.
  • Zorg ervoor dat uw systeem aan de vereisten voor Photoshop Elements-producten voldoet.
  • Hebt u problemen? Vraag hulp aan onze community-experts.

Photoshop Elements 2019

Voor Windows Voor macOS

64 bits downloaden (2,9 GB)

Talen: Duits, Engels, Frans, Italiaans, Japans, Nederlands, Pools, Russisch, Spaans, Tsjechisch en Zweeds

Downloaden (2,8 GB)

Talen: Duits, Engels, Frans en Japans

Photoshop Elements 2018

Voor Windows Voor macOS

64 bits downloaden (2,6 GB)

Talen: Duits, Engels, Frans, Italiaans, Japans, Nederlands, Pools, Russisch, Spaans, Tsjechisch en Zweeds

Downloaden (2,6 GB)

Talen: Duits, Engels, Frans en Japans

Photoshop Elements 15

Voor Windows Voor macOS

64 bits downloaden (1,8 GB)

Talen: Duits, Engels, Frans, Italiaans, Japans, Nederlands, Pools, Russisch, Spaans, Tsjechisch en Zweeds

Downloaden (1,8 GB)

Talen: Duits, Engels, Frans en Japans

Eerdere versies van Photoshop Elements downloaden

Als u Photoshop Elements 14 en eerdere versies wilt downloaden, gaat u naar Photoshop Elements downloaden | 14, 13, 12 en vroeger.

Photoshop Elements installeren

Nadat u het installatieprogramma hebt gedownload, volgt u de procedure in Photoshop Elements installeren om de toepassing te installeren.