Converteren naar of van PDF met een snelle actie

Converteer snel bestanden naar of van PDF met Adobe Express, zodat je kunt samenwerken op de manier die het beste bij je team past.

Converteren naar PDF

Converteer Microsoft Word-, Excel-, Powerpoint- of afbeeldingsbestanden naar PDF om documenten over te dragen of eraan samen te werken.

Probeer het in de app!

Converteer bestanden naar PDF in Adobe Express op het web.

1. Selecteer in het menu Probeer een snelle actie op de startpagina van Adobe Express PDFConverteren naar PDF.

2. Zoek een bestand op je apparaat.

3. Selecteer Downloaden.

Converteren vanaf PDF

Je kunt PDF's exporteren naar Microsoft Word-, Excel- of Powerpoint-documenten, maar ook naar afbeeldingsbestanden zoals JPEG's of PNG's.

Probeer het in de app!

Exporteer PDF's naar andere bestandstypen met behulp van een snelle actie in Adobe Express op het web.

1. Selecteer in het menu Probeer een snelle actie op de startpagina van Adobe Express PDFConverteren vanaf PDF.

2. Zoek een bestand op je apparaat.

3. Selecteer een bestandsindeling in het vervolgkeuzemenu Converteer je PDF naar

4. Selecteer Downloaden.

Volgende stappen

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?