Handboek Annuleren

Adobe Express voor Android

1. Adobe Express Handboek
  2. Inleiding
    1. Overzicht van Adobe Express
    2. Wat is er nieuw in Adobe Express
    3. Systeemvereisten voor Adobe Express
    4. Sneltoetsen in Adobe Express
    5. Adobe Express - Veelgestelde vragen
    6. Bekende problemen in Adobe Express
    7. Adobe Express gratis proberen FAQ
    8. Progressieve webapp
    9. De Adobe Express browserextensie toevoegen
  3. Nieuwe Adobe Express Mobile-app
    1. Overzicht
    2. Veelgestelde vragen
    3. Wat is er nieuw in Adobe Express
    4. Systeemvereisten
    5. Bekende problemen
    6. Bestanden migreren
    7. Afbeeldingen maken met generatieve AI
    8. Teksteffecten maken met generatieve AI
    9. Objecten invoegen met Generatief vullen
    10. Objecten verwijderen met Generatief vullen
    11. Genereer bewerkbare sjablonen met generatieve AI
    12. Video's maken en bewerken
    13. Sjablonen verkennen
    14. Samenwerken en opmerkingen toevoegen
    15. Berichten op social media plannen en publiceren
    16. Werk met Adobe Photoshop- en Adobe Illustrator-assets
    17. Merken maken en beheren
  4. Grafieken, foto's en video's maken en bewerken
    1. Werk met creatieve assets van Adobe Photoshop en Adobe Illustrator
    2. PDF's in Adobe Express importeren en verbeteren
    3. Aan de slag met Adobe Express-sjablonen
    4. Een geheel nieuwe sjabloon maken
    5. Ontwerpen delen als opnieuw te mixen sjablonen
    6. Een webpagina maken met Adobe Express
    7. Meerdere pagina's toevoegen in Adobe Express
    8. Een video maken met Adobe Express
    9. Content-ID voor Adobe Stock zoeken en indienen
    10. Met Adobe Express animatie toevoegen aan tekst en foto's
    11. Kleurthema's importeren uit Adobe Color
    12. Bestanden en sjablonen vertalen
    13. Werken met lagen
    14. Gebruik ChatGPT om Adobe Express-sjablonen te ontdekken
    15. Grafieken aan ontwerpen toevoegen
    16. Ontwerp voor afdrukken
  5. Presentaties
    1. Een PowerPoint-bestand importeren
    2. Presentatie-sjablonen verkennen
    3. Pagina's beheren
    4. Een ontwerp presenteren
  6. Achtergronden
    1. Een achtergrondafbeelding aan je ontwerp toevoegen
    2. Eenvoudig achtergronden voor video's verwijderen
    3. Pagina-achtergronden van afbeeldingen vervangen
  7. Generatieve AI
    1. Een afbeelding genereren op basis van tekst met behulp van generatieve AI
    2. Teksteffecten genereren met behulp van generatieve AI
    3. Objecten in een afbeelding invoegen of vervangen met Generatief vullen
    4. Objecten uit een afbeelding verwijderen met generatieve AI vullen
    5. Bewerkbare sjablonen genereren met Tekst naar sjabloon (Beta)
  8. Merken maken en beheren
    1. Een merk maken
    2. Gedeelde merken beheren
    3. Rollen in merken bewerken
    4. Eigen lettertypen
    5. Creative Cloud-bibliotheken
    6. Elementen in ontwerpen vergrendelen en ontgrendelen
    7. Functies voor merkstijl instellen op sjablonen
    8. Maken op basis van een gedeeld sjabloon
    9. Merkkleuren toepassen
  9. Projecten maken en beheren
    1. Projecten maken
    2. Nieuwe bestanden, mappen, merken en bibliotheken maken
    3. Kopieer bestanden, merken en bibliotheken
    4. Bestanden, merken en bibliotheken verplaatsen
    5. Projecten delen
    6. Veelgestelde vragen over projecten
    7. Problemen oplossen met projecten
  10. Contentplanner
    1. Overzicht van de contentplanner
    2. Socialemedia-accounts verbinden
    3. Berichten op social media plannen en publiceren
    4. Bijschriften genereren (Beta) voor social media in AI
    5. Mediaspecificaties voor sociale mediaberichten
    6. Veelgestelde vragen over de contentplanner
  11. Snelle acties
    1. Het formaat van een afbeelding wijzigen met behulp van snelle acties
    2. De achtergrond van afbeeldingen verwijderen met behulp van snelle acties
    3. De bestandsindeling van afbeeldingen converteren met behulp van snelle acties
    4. Een afbeelding uitsnijden met behulp van snelle acties
    5. Een personage animeren op basis van geluid
    6. Bijschriften met een snelle actie toevoegen aan video's
    7. Video's bijsnijden met behulp van snelle acties
    8. Het formaat van een video wijzigen met behulp van snelle acties
    9. GIF converteren vanaf een video met behulp van snelle acties
    10. Video's naar MP4 converteren met behulp van snelle acties
    11. Een video uitsnijden met behulp van snelle acties
    12. Video's en afbeeldingen samenvoegen met behulp van snelle acties
    13. Converteren naar of van PDF met behulp van snelle acties
    14. PDF-tekst en -afbeeldingen bewerken met behulp van snelle acties
    15. Bestanden combineren in één PDF met behulp van snelle acties
    16. Pagina's ordenen in één PDF met behulp van snelle acties
    17. QR-code genereren met behulp van snelle acties
    18. Snelle acties - Veelgestelde vragen
  12. Publiceren en delen
    1. Samenwerken en opmerkingen plaatsen in Adobe Express
    2. Een project hosten met Adobe Express
    3. Bestanden kopiëren tussen accounts
    4. Privacy en toestemmingen
  13. Adobe Express op mobiel
    1. Adobe Express voor iOS
    2. Adobe Express voor Android
    3. Adobe Express-lidmaatschappen beheren in iOS
    4. Adobe Express-lidmaatschappen beheren in Android
    5. Adobe Express-lidmaatschappen beheren in de Samsung Galaxy Store
  14. Adobe Express voor het onderwijs
    1. Tekenen met penselen
    2. Vastklikken aan vorm
    3. Veelgestelde vragen over Adobe Express voor het onderwijs
    4. Adobe Express voor het onderwijs - Docenten - Veelgestelde vragen
    5. Adobe Express voor het onderwijs - Leerlingen - Veelgestelde vragen
    6. Kennismaking met Adobe Express voor het onderwijs: veelgestelde vragen
    7. Ontbrekende pictogrammen in veelgestelde vragen over de Adobe Express Mobile-app

Ontdek hoe u zich aanmeldt en werkt met Adobe Express om uw eigen aangepaste ontwerpen te maken op Android.

In dit artikel leest u hoe u zowel de gratis functies als de premiumfuncties van Adobe Express kunt gebruiken om ontwerpen te maken en naadloos te delen via social media en meer.

Opmerking:

De nieuwe Adobe Express Mobile-app is nu beschikbaar. Ontdek de nieuwste functies in de nieuwe Adobe Express Mobile-app.

Adobe Express installeren op een Android-apparaat

1. Open Google Play.

2. Selecteer Installeren.

3. Meld u aan met uw Adobe-ID, Apple ID, Facebook- of Google-account.

Ontwerpen en collages maken

Maak aangepaste ontwerpen en collages met de vorige versie van Adobe Express.

1. Selecteer op de Startpagina het pictogram .

2. Selecteer Foto's om naar een foto op uw apparaat te bladeren en selecteer vervolgens Toevoegen.

3. Kies een aangepast of voorgeselecteerd formaat dat ontworpen is om te passen bij Social, Afdrukken of meer.

4. Selecteer Gereed.

5. Gebruik deze tools om uw ontwerp te maken:

• Selecteer de tool Kleuren om een aangepast kleurenschema of een door de app gesuggereerd kleurenpalet te kiezen.
    • Selecteer Animatie om uw tekst en achtergrond te animeren.
    • Selecteer Lay-out om de lay-out- en collagestructuur, de randbreedte en voorgeselecteerde ontwerpthema's te verkennen.
    • Selecteer de tool Merk om uw merkassets te importeren.
    • Selecteer de tool Formaat wijzigen om het aangepaste formaat voor uw project te wijzigen of selecteer een andere voorgeselecteerde formaatoptie.
  6. Selecteer Toevoegen om uw foto aan te passen met deze tools:

• Selecteer de tool Tekst om nieuwe tekst toe te voegen en het lettertype, de kleur, de ondoorzichtigheid en nog veel meer aan te passen.
    • Selecteer de tool Ontwerpassets om meer ontwerpassets aan uw project toe te voegen.
    • Selecteer de tool Foto's om nieuwe foto's aan het ontwerp toe te voegen.
    • Selecteer Vormen om vormen aan uw ontwerp toe te voegen.
    • Selecteer Achtergronden om een vooraf ontworpen achtergrond te zoeken en toe te voegen.
    • Selecteer Logo's om uw logo te openen of een nieuw logo toe te voegen vanuit bibliotheken of uw persoonlijke fotobibliotheek.
    • Selecteer de tool Pagina om een nieuwe pagina aan uw ontwerp toe te voegen.
  7. Zodra uw ontwerp klaar is, selecteert u het pictogram Delen om het ontwerp op te slaan of te delen op sociale media.

Uw bestanden

Selecteer rechtsonder Uw bestanden om uw huidige en eerdere ontwerpen in de vorige versie van Adobe Express te bekijken.

1. Selecteer een individuele miniatuur om uw ontwerp volledig te openen.

2. In deze weergave kunt u uw project verwijderen, bewerken of dupliceren en als u op het pictogram Meer (...) tikt, kunt u de naam van uw project wijzigen.

3. In het onderste menu kun u uw werk snel delen op social media en als u het pictogram Meer (...) selecteert, kunt u uw werk rechtstreeks delen met uw contacten of een andere voorkeursapp.

Heb je een vraag of idee?

Kom voor de inspiratie, blijf voor de creativiteit!
Bezoek onze community om nieuwe ideeën, tips van experts en oplossingen voor veelvoorkomende problemen te ontdekken.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online