Op Mac

1. Typ in de adresbalk chrome:plugins om de pagina Plug-ins te openen.
    Typ chrome:plugins op de adresbalk
  2. Op het scherm Plug-ins dat wordt weergegeven, zoekt u de lijst op voor Adobe Flash Player. Controleer de status (Ingeschakeld of Uitgeschakeld).

De status van Adobe Flash Player controleren
  3. Klik op Activeer.

Klik op Activeer
  4. Selecteer Uitvoeren altijd toegestaan om altijd toe te staan dat Flash Player wordt uitgevoerd.

Selecteer Uitvoeren altijd toegestaan
  5. Sluit het scherm Plug-ins.

In Windows

1. Typ in de adresbalk chrome:plugins om de pagina Plug-ins te openen.

Typ chrome:plugins op de adresbalk
  2. Op het scherm Plug-ins dat wordt weergegeven, zoekt u de lijst op voor Adobe Flash Player. Controleer de status (Ingeschakeld of Uitgeschakeld).

De status van Adobe Flash Player controleren
  3. Klik op Activeer.

Klik op Activeer
  4. Selecteer Uitvoeren altijd toegestaan om altijd toe te staan dat Flash Player wordt uitgevoerd.

Selecteer Uitvoeren altijd toegestaan
  5. Sluit het venster Plug-ins.