Schakel Adobe Flash Player in voor gebruik in de Google Chrome-webbrowser.

Mac OS

1. Typ chrome://settings/content in de adresbalk.
    Typ chrome://settings/content in de Chrome-adresbalk
    Typ chrome://settings/content in de Chrome-adresbalk

2. Zoek het Flash Player-item in het scherm Inhoudsinstellingen. Controleer de status.

Het scherm Inhoudsinstellingen
    Het scherm Inhoudsinstellingen

3. Selecteer Sites toestemming geven voor uitvoer van Flash, en klik vervolgens op Gereed.

Het Flash-gedeelte van het scherm Inhoudsinstellingen
    Het Flash-gedeelte van het scherm Inhoudsinstellingen

4. Om Flash Player-instellingen te beheren per site, klikt u op Uitzonderingen beheren.

Om Flash Player-instellingen te beheren op een per-site basis, klikt u op Uitzonderingen beheren
    Om Flash Player-instellingen te beheren op een per-site basis, klikt u op Uitzonderingen beheren

5. Voer in het scherm Flash-uitzonderingen het websitedomein in en kies vervolgens Toestaan. Als u klaar bent met het toevoegen van sites, klikt u op Gereed.

Het Flash-uitzonderingenscherm
    Het Flash-uitzonderingenscherm

6. Sluit het scherm Inhoudsinstellingen.

Windows

1. Typ chrome://settings/content in de adresbalk.

Typ chrome://settings/content in de adresbalk
    Typ chrome://settings/content in de adresbalk

2. Zoek het Flash Player-item in het scherm Inhoudsinstellingen. Controleer de status.

Het scherm Inhoudsinstellingen
    Het scherm Inhoudsinstellingen

3. Selecteer Sites toestemming geven voor uitvoer van Flash, en klik vervolgens op Gereed.

Het Flash-gedeelte van het scherm Inhoudsinstellingen
    Het Flash-gedeelte van het scherm Inhoudsinstellingen

4. Om Flash Player-instellingen te beheren per site, klikt u op Uitzonderingen beheren.

Om Flash Player-instellingen te beheren op een per-site basis, klikt u op Uitzonderingen beheren
    Om Flash Player-instellingen te beheren op een per-site basis, klikt u op Uitzonderingen beheren

5. Voer in het scherm Flash-uitzonderingen het websitedomein in en kies vervolgens Toestaan. Als u klaar bent met het toevoegen van sites, klikt u op Gereed.

Het Flash-uitzonderingenscherm
    Het Flash-uitzonderingenscherm

6. Sluit het scherm Inhoudsinstellingen.