Flash Player is geïntegreerd met Internet Explorer in Windows 10.
U hoeft Flash Player niet te installeren.

Voer de volgende stappen uit om problemen op te lossen met Flash Player voor Internet Explorer op Windows 10.

Flash Player inschakelen

Controleer of Flash Player is ingeschakeld.

1. Open de pagina met rijke media-inhoud in Internet Explorer. Ga bijvoorbeeld naar Flash Player Help.

2. Klik op het menu Extra in de rechterbovenhoek van Internet Explorer.

Klik op het menu Extra
  3. Kies in het menu Extra de optie Invoegtoepassingen beheren.

Kies Invoegtoepassingen beheren
  4. Selecteer Shockwave Flash Object in de lijst.

Opmerking:

Zorg ervoor dat de huidige website rijke media-inhoud heeft. Als de huidige website geen rijke media-inhoud bevat, wordt het Shockwave Flash Object niet in de lijst weergegeven.

Selecteer Shockwave Flash Object
  5. Klik op Inschakelen en daarna op Sluiten.

Klik op Activeer

ActiveX-filtering uitschakelen

1. Open de pagina met rijke media-inhoud in Internet Explorer.

2. Klik op het menu Extra en kies Veiligheid > ActiveX-filtering.

Kies Veiligheid, ActiveX-filtering
  3. Sluit de browser en open deze. Probeer vervolgens om de inhoud weer te geven.