Volg de onderstaande stappen om van start te gaan met Learning Manager

Hulp bij uw lidmaatschap

Uw Adobe ID of wachtwoord vergeten?

Uw Adobe ID is het e-mailadres dat u hebt gebruikt toen u een proefversie hebt geprobeerd of een Adobe-app of lidmaatschap hebt gekocht. Vind oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden

Wilt u een proefversie van Learning Manager?

Maak uw Adobe ID aan om een proefversie te krijgen van Learning Manager. Raadpleeg Uw Adobe ID beheren voor meer informatie. U kunt zich aanmelden bij Learning Manager met uw Adobe ID om uw proefversie te starten.

Wilt u meer weten over het beheer van facturatie van uw Learning Manager-account?

Beheerders kunnen de facturering van accounts beheren. Zie Beheer van facturering voor meer informatie.