Problemen met aanmelden bij Adobe-account oplossen

Zoek eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met de aanmelding bij uw Adobe-account.

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord opnieuw instellen

Kom te weten hoe u uw wachtwoord opnieuw instelt of wijzigt. Uw wachtwoord is hoofdlettergevoelig; voer de hoofdletters en kleine letters dus zorgvuldig in.

Tip:  meld u eenvoudig zonder wachtwoord aan met behulp van de Adobe Account Access-app.

Hebt u problemen met betrekking tot e-mailadressen?

Geen toegang tot e-mail

• Hebt u toegang tot uw e-mailaccount? Open de bevestigingsmail voor uw registratie om te zien welk e-mailadres aan uw Adobe-account is gekoppeld.
  • Hebt u geen toegang tot uw e-mailaccount? Als u geen toegang meer hebt tot het e-mailadres dat u voor uw account hebt gebruikt, neem dan contact met ons op. Selecteer eerst het Chat-pictogram rechtsonder en kies dan 'Hulp nodig bij het aanmelden?' onderaan.
  • Typfout in e-mailadres? Neem bij typfouten tijdens het maken van uw Adobe ID contact met ons op. Selecteer eerst het Chat-pictogram rechtsonder en kies dan 'Hulp nodig bij het aanmelden?' onderaan.

Andere oplossingen die u kunt proberen

Browserconflict

Probeer u aan te melden met een andere browser. Als cookies zijn uitgeschakeld, schakel deze dan in en wis de cookies en cache van uw browser. (Voor instructies wordt verwezen naar de documentatie van uw browser.)

Fouten bij het aanmelden via Facebook, Google of Apple verhelpen

Hebt u problemen bij het aanmelden met uw Creative Cloud-desktopapp? Zie Problemen met Creative Cloud-activeringsfouten oplossen.

Fout bij Creative Cloud

Kunt u zich niet aanmelden met uw socialmedia-account?. Lees Fouten met aanmelden bij Adobe-account met Facebook, Google of Apple oplossen.

Verificatiecode

Hebt u uw verificatiecode niet via e-mail ontvangen? Controleer de spammap van uw inbox of wacht enkele minuten voordat u een nieuwe code aanvraagt.

Raadpleeg voor meer informatie Verwachte e-mail van Adobe niet ontvangen.