Zoek eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met aanmelding bij uw Adobe ID-account.

Opmerking:

Gebruik altijd dezelfde Adobe ID om al uw Adobe-lidmaatschappen, -abonnementen en -producten die met één account zijn gekoppeld, bijeen te houden.

Veelvoorkomende aanmeldingsproblemen

Uw Adobe ID is het e-mailadres dat u hebt gebruikt toen u een proefversie hebt geprobeerd of een Adobe-app, -lidmaatschap of -service hebt gekocht.

Caps Lock en Num Lock

Zorg dat Caps Lock en Num Lock uit staan, en voer uw e-mailadres en wachtwoord opnieuw in.

Meerdere e-mailadressen of nieuw e-mailadres?

Als u meerdere e-mailaccounts hebt of als u uw e-mailadres hebt gewijzigd sinds uw oorspronkelijke aankoop, probeert u uw andere of vorige e-mailadres.

Als u denkt dat u meerdere Adobe ID's hebt die zijn gekoppeld aan verschillende e-mailadressen of als u niet zeker weet welk e-mailadres is gekoppeld aan uw lidmaatschap of aangeschafte product, neemt u contact met ons op.

Browserconflict?

Probeer u aan te melden met een andere webbrowser. Als cookies zijn uitgeschakeld, schakelt u ze in en wist u de cookies en cache van uw browser. (Voor instructies wordt verwezen naar de documentatie van uw browser.)

Aanmelden via Facebook of Google?

Zie Aanmeldingsfouten met uw sociale account oplossen om fouten op te lossen die kunnen optreden wanneer u zich aanmeldt met uw sociale account.

Problemen met aanmelden bij de Creative Cloud-desktopapp?

Zie Activeringsproblemen bij Creative Cloud oplossen als u zich niet kunt aanmelden bij uw Creative Cloud-desktopapp.

Adobe ID of wachtwoord vergeten

Uw Adobe ID is het e-mailadres dat u hebt gebruikt bij het starten van een proefversie of een lidmaatschap, of bij het kopen van een Adobe-app of -service.

Ander e-mailadres proberen?

Als uw e-mailadres is gewijzigd of als u meerdere adressen hebt, probeert u een ander adres.

Wachtwoord opnieuw instellen?

Probeer uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Als u de fout 'Het opgegeven e-mailadres kan niet worden gekoppeld aan een account in ons archief' krijgt, probeert u een ander e-mailadres dat u gebruikt. Als u te weten wilt komen hoe u een vergeten wachtwoord opnieuw instelt of uw bestaande wachtwoord wijzigt, leest u Uw Adobe-wachtwoord opnieuw instellen of wijzigen.

Kan geen toegang krijgen tot e-mailadres dat aan Adobe ID is gekoppeld

Als u uw wachtwoord niet opnieuw kunt instellen omdat u niet langer toegang tot uw oude e-mailaccount hebt, probeert u het volgende:

Weet u uw wachtwoord?

Als u het wachtwoord weet, kunt u zich aanmelden bij uw Adobe-account en uw e-mailadres wijzigen.

Weet u uw wachtwoord niet?

Als u uw wachtwoord niet weet, neemt u contact met ons op.

Typfout in e-mailadres?

Als u een typfout hebt gemaakt toen u uw Adobe ID maakte, kunt u het e-mailadres corrigeren. Voor meer informatie leest u Het e-mailadres van uw Adobe ID wijzigen.