ID Adobe Stock-content zoeken en indienen

Zoek de Content ID-code voor Adobe Stock-muziektracks die zijn gemaakt in Adobe Photoshop Express en gebruik de ID om te reageren op auteursrechtclaims op YouTube.

Met Adobe Photoshop Express heb je toegang tot duizenden Adobe Stock-muziektracks en kun je deze aan je video's toevoegen. Je wordt mogelijk gevraagd om een Content ID of licentiecode op te geven wanneer je een video uploadt naar YouTube. YouTube gebruikt een Content ID-systeem dat eigenaars van auteursrechten helpt om hun muziek te beschermen. Wanneer je een nieuwe video uploadt naar je kanaal, controleert YouTube automatisch of er overeenkomende muziek is in de Content ID-database. Als het een overeenkomst vindt, kun je een auteursrechtclaim krijgen.

Als je een auteursrechtclaim ontvangt van YouTube voor een video die Adobe Stock-muziektracks bevat, moet je een Content ID-code indienen voor elke Adobe Stock-muziektrack die in de video wordt gebruikt.

ID Adobe Stock-content zoeken en indienen

1. Zodra je een videoproject hebt voltooid in Adobe Photoshop Express, selecteer je Download om te exporteren.

2. Selecteer na het downloaden Content-id ophalen voor de Adobe Stock audiotracklaag van je project.

Schermafdruk van het pop-upvenster voor het verkrijgen van content-ID
    Selecteer Content-ID ophalen voor Adobe Stock-ID

3. Selecteer Kopiëren om de Content-ID naar het klembord te kopiëren.

Schermafbeelding van de kopieerknop die op het klembord wordt geplakt voor inhoud-ID
    Kopieer de Content-ID om de muziek te claimen

4. Stuur de Content ID-code naar YouTube om de auteursrechtclaim te verwijderen.

Let op:

Voer de code alleen in voor de track die in de video wordt gebruikt. Voeg geen andere codes of tekst toe om vertraging bij het wissen van je video te voorkomen.

Neem deel aan het gesprek

Bezoek de Photoshop Express-community om inspiratie op te doen en antwoord te krijgen op veelgestelde vragen.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online