Handboek Annuleren

Watermerk toevoegen

Bescherm uw afbeeldingen en voorzie ze van een merk door aangepaste tekst- of logo-overlays aan te brengen die uw naam, logo of copyrightinformatie weergeven.

Een watermerk is een handige manier om uw werk te beschermen en te voorkomen dat het zonder uw toestemming gekopieerd of gebruikt wordt.

Opmerking:

Een watermerk is een tekst of afbeelding die op een foto wordt weergegeven, als een soort stempel.

1. Selecteer   > Voorkeuren > Watermerk.

2. Om het watermerk te plaatsen, selecteert u een van de negen plaatsingscirkels die rond en in het midden van de afbeelding worden weergegeven.

Instellingen voor het toevoegen van een watermerk worden weergegeven.
    Stel de opties van het watermerk in met de schuifregelaars voor grootte en dekking.

3. Sleep de schuifregelaar naar links en rechts om de Grootte en Dekking aan te passen.

4. Geef het watermerk op:

• Om een vooraf geladen watermerkstijl te gebruiken, selecteert u het watermerk uit de gegeven opties.
    • Als u een afbeelding als watermerk wilt gebruiken, selecteert u Afbeelding toevoegen, bladert u naar de opslaglocatie en selecteert u het gewenste afbeeldingsbestand.
    • Om een watermerk met tekst te maken, selecteert u Tekst toevoegen en typt u de tekst in het vak.
  5. Als u klaar bent, selecteert u Voorkeuren nogmaals om de instellingen op te slaan.

Neem deel aan het gesprek

Bezoek de Photoshop Express-community om inspiratie op te doen en antwoord te krijgen op veelgestelde vragen.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online