Convert PDF to Word

Converteer een PDF snel online naar Word.

Nu gratis proberen

Convert PDF to Excel

Converteer een PDF snel online naar Excel.

Nu gratis proberen

Met Adobe Acrobat Export PDF kunt u waardevolle inhoud die is opgeslagen in PDF-bestanden opnieuw gebruiken. In plaats van telkens weer dezelfde informatie in te voeren, kunt u Adobe Acrobat Export PDF gebruiken om PDF-bestanden te converteren naar bewerkbare Word-, Excel- of RTF-documenten (Rich Text Format).

PDF exporteren

Opmerking:

Zorg ervoor dat u beschikt over een betaald abonnement op de Adobe Acrobat Export PDF-service om PDF's te converteren naar Microsoft Word-, Excel- of RTF-documenten.

1. Klik op Aanmelden, rechtsboven in het Reader DC-venster.

2. Ga naar het dialoogvenster Aanmelden en meld u aan met uw Adobe ID en wachtwoord.

3. Klik in het rechterdeelvenster op PDF exporteren.

Klik op PDF exporteren
    PDF exporteren naar Word-, Excel- of RTF-indelingen
  4. Standaard wordt het op dat moment geopende bestand geselecteerd voor conversie. Klik op PDF-bestand selecteren als u naar een ander bestand wilt bladeren om dat te selecteren.

5. Selecteer de gewenste conversie-indeling in de vervolgkeuzelijst Converteren naar.

Opmerking:

Als u een gescand document of een afbeelding exporteert, moet u ervoor zorgen dat de documenttaal correct is ingesteld, namelijk op basis van de taal van de tekst in het document. Als u de taal wilt wijzigen, klikt u op Wijzigen en kiest u de gewenste taal in de lijst.

6. Klik op Converteren.

Het bestand wordt geëxporteerd in de geselecteerde bestandsindeling en opgeslagen in uw Acrobat.com-account.

7. Klik op Opslaan als om het geconverteerde document op te slaan naar uw lokale systeem.

Klik op Opslaan als
    Sla het geconverteerde document op naar uw lokale systeem