Inleiding

Met Adobe Export PDF kunt u de kostbare inhoud die is opgeslagen in uw PDF-bestanden, opnieuw gebruiken. In plaats van telkens opnieuw dezelfde gegevens in te typen, kunt u Adobe Export PDF gebruiken om uw PDF-bestanden te converteren naar bewerkbare Word-, Excel- en RTF-documenten.

PDF exporteren

Opmerking:

Alleen met een betaald abonnement op de Adobe Export PDF-service kunt u PDF's converteren naar Microsoft Word-, Excel- of RTF-documenten.

1. Klik op Aanmelden in de rechterbovenhoek van het Reader DC-venster.

2. In het aanmeldingsvenster meldt u zich aan met uw Adobe ID en wachtwoord.

3. Klik in het rechterdeelvenster op PDF exporteren.

Klikken op PDF exporteren
    PDF exporteren naar Word, Excel en RTF
  4. Standaard wordt het geopende bestand geselecteerd voor conversie. Klik op PDF-bestand selecteren als u naar een ander bestand wilt bladeren om dat te selecteren.

5. Selecteer de gewenste conversie-indeling in de vervolgkeuzelijst Converteren naar.

Opmerking:

Als u een gescand document of een gescande afbeelding exporteert, moet u ervoor zorgen de optie Documenttaal overeenkomt met de taal van de tekst die in het document wordt gebruikt. Als u de taal wilt wijzigen, klikt u op Wijzigen en kiest u de gewenste taal uit de lijst.

6. Klik op Converteren.

Het bestand wordt geëxporteerd naar de geselecteerde bestandsindeling en opgeslagen in uw Acrobat.com-account.

7. Klik op Opslaan als om het geconverteerde document naar uw lokale computersysteem op te slaan.

Klikken op Opslaan als
    Het geconverteerde document opslaan naar uw lokale systeem