Gebruikers aan een groep toevoegen

Met de accounts voor meerdere gebruikers van Adobe Sign is het mogelijk om groepen aan te maken. Met deze optie kan de beheerder van de account (of de groep) bepaalde instellingen of tijdzones voor elke groep instellen. De instellingen zijn van toepassing op gebruikers in deze groepen en bieden een unieke ervaring voor de verschillende afdelingen of teams.

Gebruikers toevoegen aan groepen is een eenvoudig proces en u kunt gebruikers naar wens verplaatsen.

Snelle stappen

1. Als beheerder van een account of groep gaat u naar de pagina Account.
  2. Klik op Groepen.
  3. Klik op de Naam van de groep.
  4. Klik op Groepsinstellingen.
  5. Klik op Gebruikers in groep.
    1. Als u een gebruiker wilt aanmaken, klikt u op het plusteken in de rechter bovenhoek van het dialoogvenster en klikt u vervolgens op Gebruiker aanmaken.
    2. Om gebruikers aan de groep toe te wijzen, klikt u op het persoonspictogram in de rechter bovenhoek.
  6. Voer de informatie voor de gebruiker in (Gebruiker aanmaken) of selecteer de vakjes voor de gebruikers die u wilt toevoegen (Gebruikers aan deze groep toewijzen).
  7. Klik op Opslaan (Gebruiker aanmaken) of klik op Toewijzen (Gebruikers aan deze groep toewijzen).

Stap voor stap

1. U meldt zich aan als beheerder van een account of groep en gaat naar de pagina Account. Klik op Groepen en vervolgens op de Naam van de groep waaraan u een gebruiker wilt toevoegen.

2. Klik op Groepsinstellingen.

Nav to Groups
  3. Klik op Gebruikers in groep.

• Om een nieuwe gebruiker aan te maken, klikt u op het plusteken in de rechterbovenhoek.
      • Voer het e-mailadres in en de naam van de gebruiker die u wilt aanmaken.
      • Klik op Opslaan.
    • Om een bestaande gebruiker aan de groep toe te wijzen, klikt u rechtsboven op het persoonspictogram.
    Add users
  4. Bij het toewijzen van bestaande gebruikers wordt het venster vernieuwd en worden de Actieve gebruikers in het account getoond die momenteel geen deel uitmaken van de groep.

• Klik op een gebruiker, de koppeling Selecteren verschijnt boven aan de lijst
    • Klik op Selecteren of dubbelklik op de gebruiker om deze te nomineren voor de groep
    Select users to move to the new group

Opmerking:

Als de gebruiker die u wilt toewijzen niet in de lijst wordt weergegeven, klikt u op het menu Opties in de rechter bovenhoek (de drie gestapelde lijnen). Vervolgens selecteert u Alle gebruikers tonen.

5. Wanneer alle gebruikers zijn geselecteerd, klikt u op de knop Toewijzen

4. Assign USers

U keert terug naar de groepspagina en ziet dat alle geselecteerde gebruikers nu deel uitmaken van de groep

5. Added User