Groepsinstellingen wijzigen

Groepen hebben specifieke instellingen die de manier kunnen wijzigen waarop de gebruikers in die groep Adobe Sign gebruiken. Deze wijzigingen kunnen alleen worden aangebracht door de beheerder van die groep of van het account.

Snelle stappen

De standaardgebruikersinterface voor beheerders gebruiken

1. Ga als beheerder (groep of account) naar de pagina Account.
  2. Ga naar Gebruikers en groepen.
  3. Klik op Groepen bekijken.
  4. Klik op de Naam van de groep.
  5. Klik op de koppeling Klik hier.

De nieuwe gebruikersinterface voor beheerders gebruiken

(Opmerking: Met de nieuwe gebruikersinterface kunnen meer instellingen worden overschreven dan met de oudere gebruikersinterface.)

1. Ga als beheerder (groep of account) naar de pagina Account.
  2. Klik links op Groepen.
  3. Klik op de Naam van de groep.
  4. Klik op Groepsinstellingen.
  5. Selecteer aan de linkerzijde de instellingen die u op groepsniveau wilt overschrijven.
  6. Schakel het selectievakje Accountinstellingen voor deze pagina overschrijven in.
  7. De gewenste instellingen instellen
  8. Uw wijzigingen opslaan

Stap voor stap (standaardgebruikersinterface)

1. Als account- en groepsbeheerder (met de juiste machtiging) kunt u de instellingen voor die groep wijzigen door u aan te melden en naar Account> Groepen te navigeren

Op de pagina Groepen dubbelklikt u op de naam van een groep om de configuratieopties te openen.

Nav to new group
  2. Bij deze configuratieopties voor de groep ziet u links een lijst met submenu's met instellingen (net als op Account-niveau).

Klik op een willekeurig submenu-item om de pagina voor de desbetreffende instellingen te laden.

Boven aan de pagina ziet u het selectievakje Accountinstellingen voor deze pagina overschrijven

• Standaard nemen alle groepen de instellingen van het account over. Als u dit vakje inschakelt, laat u de overgenomen waarde vervangen door eventuele instellingen op groepsniveau die u configureert

Enabled group level settings
  3. Pas de instellingen aan en klik als u klaar bent op Opslaan

Save Edits

Opmerking:

U kunt niet alle instellingen bewerken op groepsniveau, bepaalde instellingen kunnen alleen op accountniveau worden geconfigureerd.