Gegevenstoewijzing (Data Mapping) op reeds verzonden overeenkomsten in Salesforce activeren | Adobe Sign

Doel

Gegevenstoewijzing op bestaande overeenkomsten activeren

Stappen

Gegevenstoewijzing op bestaande overeenkomsten activeren:

1. Meld u aan bij uw Salesforce-account.

2. Klik op Agreements (Overeenkomsten).

3. Klik op Create New View (Nieuwe weergave maken).

4. Wanneer de nieuwe weergave wordt geopend, geeft u een intuïtieve naam op in stap 1.

5. Pas in stap 2 filters aan zoals nodig.

6. Verplaats in stap 3 de onderstaande velden naar het gedeelte Selected Fields (Geselecteerde velden):

• Naam van overeenkomst
    • Gegevenstoewijzing
    • Fout gegevenstoewijzing
    • Resultaat gegevenstoewijzing
    • Gegevenstoewijzing activeren

7. Klik op Opslaan.

De nieuwe weergave verschijnt met de geselecteerde velden:

8. Controleer alle overeenkomsten die u wilt bijwerken met de gegevenstoewijzing.

9. Klik in het veld Gegevenstoewijzing voor een van de geselecteerde overeenkomsten.

10. Selecteer de gegevenstoewijzing die moet worden toegepast door op de optie Gegevenstoewijzing Lookup te klikken.

11. Selecteer de optie All selected record (Alle geselecteerde records).

12. Klik op Opslaan.

De aangepaste weergave toont nu de geselecteerde gegevenstoewijzing:

13. Klik op de knop Update Agreement (Overeenkomst bijwerken) terwijl de alle overeenkomsten nog steeds geselecteerd zijn.

14. Het venster wordt bijgewerkt zodat de weergave alleen de geselecteerde overeenkomsten toont.

Klik op de knop Submit (Indienen) om de wijzigingen door te voeren.

15. Als u wordt gevraagd om de update te verifiëren, klikt u op OK.

Nadat de update is verzonden, wordt een bevestigingsbericht met de taak-ID weergegeven: